Aluminium schuiframen
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium schuiframen

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Alu ramen en deuren

Alu ramen en deuren, een goede investering

Aluminium ramen en deuren de beste investering voor de toekomst. Buitenschrijnwerk uit aluminium worden steeds populairder en dat heeft zo zijn redenen. Aluminium is namelijk een materiaal met veel voordelen. Ontdek ze hier!

Ze geven een verfijnde uitstraling in je woning

Aluminium is een sterk materiaal. Dat wil zeggen dat een dun profiel heel wat gewicht kan dragen. Daardoor worden alu ramen en deuren vaak in een fijne, strakke uitvoering gemaakt. Deze slanke profielen zorgen voor een verfijnde, luxueuze uitstraling. In een modern interieur draait alles rond strakke lijnen en open ruimtes. Om die reden passen ze dus perfect in een moderne interieur.

De veelzijdigheid van alu ramen en deuren

Alu ramen en deuren zijn ideaal voor een moderne woning dankzij hun strak uiterlijk, maar ze bieden nog veel meer mogelijkheden. Ook als je niet zo’n fan bent van een modern interieur zijn aluminium ramen en deuren een goede keuze. De ramen zijn er namelijk in veel verschillende uitvoeringen en daarom vind je voor iedere stijl wel een aluminium raam die er bij past. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor de staal look om je industrieel interieur wat extra pit te geven, of je kan voor een beige of witte versie kiezen voor een landelijk interieur. Daarnaast kunnen ze ook in het rood, blauw, groen, grijs, enzovoort. Je kan zelfs kiezen om de buitenkant in een andere kleur te laten doen dan de binnenkant. Er zijn zo veel verschillende soorten en kleuren beschikbaar dat je er zeker je gedacht zal vinden!

Alu ramen en deuren

Aluminium is duurzaam

Aluminium is erg duurzaam, gemiddeld gaat aluminium zelfs zo’n 40 jaar mee. Eens je dus alu ramen en deuren in je woonst hebt geplaatst, moet je je er niet snel zorgen meer om maken. Het stevige aluminium is sterk en de kleur vervaagt niet met de tijd. Aluminium kan dus ook goed tegen weersomstandigheden, aluminium neemt namelijk geen vocht op en dat is erg belangrijk bij ramen en deuren. Anders kunnen ze sneller verslijten en een profiel dat vocht opneemt kan zelfs zorgen voor nare schimmels in je woning. Dat wil je natuurlijk kost wat kost vermijden! Daarnaast zijn deze ramen en deuren ook veilig, niet alleen omdat ze zo stevig zijn maar ook omdat ze vaak uitgerust zijn met een speciale constructie die inbraakwerend is. Dat maakt ze dus de ideale bescherming tegen inbrekers.

Aluminium ramen en deuren vergen minder onderhoud

Aluminium is ook een goede investering , omdat je heel wat tijd uitspaart. Ramen en deuren gemaakt uit aluminium vergen namelijk weinig onderhoud. Je hebt geen nood aan speciale en dure producten, het volstaat om ze af te kuizen met een vochtig doekje en ze zijn weer zoals nieuw. Hierdoor spaar je dus niet enkel tijd uit, maar ook geld! Daarnaast komt er nog bij dat aluminium niet geschilderd moet worden, want de kleur vervaagt niet met tijd. Ook de vorm blijft constant, omdat aluminium een vormvast materiaal is. Alu ramen en deuren kunnen dus heel wat doorstaan, maar het blijft er steeds even prachtig uitzien!

Redenen genoeg dus om voor alu ramen en deuren te kiezen!