Aluminium schuiframen
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium schuiframen

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Aluminium ramen antraciet

Dit moet je weten over aluminium ramen in antraciet

Aluminium ramen kan je in allerlei kleuren krijgen en een goed voorbeeld ervan zijn aluminium ramen in antraciet. Na een lange zoektocht naar de geschikte kleur is dit misschien wel de kleur waar je bij bent uitgekomen. Het is een mooie kleur grijs, waar in enkele gevallen ook iets van een tintje blauw in te bekennen is. Zeker bij een moderne woning misstaat deze kleur niet. Ook bij bijvoorbeeld een witte of crèmekleurige gevel staan deze ramen erg mooi. Meer weten over deze ramen? Lees dan maar snel verder om meer te ontdekken.

Wanneer moet ik kiezen voor antraciet aluminium ramen?

Het maken van de juiste kleurkeuze is erg ingewikkeld. De keuze wordt er ook niet gemakkelijker op als je gaat bekijken welke eindeloze mogelijkheden er zijn. Soms lijkt het erop alsof het kleurenpalet maar niet kan stoppen. Je wilt natuurlijk wel iets hebben dat past bij de rest van je interieur. Het is het beste om bij een modern interieur te kiezen voor antraciet. Bij blauwe en grijze tinten is deze kleur meer dan geschikt om te proberen. Zelfs in combinatie met hout kan de kleur antraciet van grote meerwaarde zijn. De kleur is op zich in ieder geval de moeite meer dan waard.

Aluminium ramen antraciet

Wat kosten antraciet aluminium ramen?

Afhankelijk van hoe groot het raam is dat je moet plaatsen kan je ook kijken naar de kosten die je gaat maken. Het is in ieder geval zeker dat je met aluminium ramen wel te maken krijgt met de nodige kosten, maar die kosten zijn het meer dan waard. Uiteraard is het zo dat hoe meer ramen je moet laten plaatsen, hoe meer je zult moeten betalen. Dit is vrij vanzelfsprekend en is daarom ook het geval bij het plaatsen van aluminium ramen.

Zo kan je de ramen onderhouden

Schoonmaken is nooit leuk, maar gelukkig zijn de ramen erg makkelijk schoon te houden. Je begint met een vochtige doek of spons om vervolgens het ergste vuil alvast weg te halen. Met water gemengd met een mild schoonmaakmiddel kan je vervolgens verder gaan. Als alles klaar is kan je nog een speciale wax aanbrengen op de ramen. Dit zorgt voor een nog beter resultaat. Het is belangrijk dat je in ieder geval geen schoonmaakmiddelen met chloor of andere bijtende stoffen gebruikt. Dit kan namelijk zorgen voor beschadigingen en daar zit natuurlijk niemand op te wachten.

Voordelen van aluminium ramen

Het hebben van aluminium ramen is erg prettig, want het brengt namelijk de nodige voordelen met zich mee. De ramen geven een moderne en strakke uitstraling mee aan je woning, wat tot mooie resultaten kan leiden. De aluminium ramen zijn erg sterk, wat een prettige bijkomstigheid is. Bovendien zijn de ramen erg duurzaam en onderhoudsvrij. Je hoeft ze alleen af en toe schoon te maken. Al met al maakt dit de aluminium ramen erg geschikt, in welke kleur je ze ook wilt gaan kopen. Ga jij binnenkort ook voor de antraciet aluminium ramen?