Aluminium schuiframen
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium schuiframen

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

2-delig aluminium schuifraam

Het beste tweedelig aluminium schuifraam voor jouw woning

Het creëren van een gezellige, comfortabele en functionele woning is erg belangrijk, en dat kan met een 2-delig aluminium schuifraam. Naast meubilair, verlichting en nog meer factoren speelt ook raamdecoratie hierbij een rol. Hoewel kiezen voor gordijnen, rolluiken en meer natuurlijk goede manieren zijn om de look en feel van je interieur te verbeteren, is ook een aluminium schuifraam een slimme investering.

Wat is een dergelijk schuifraam nu precies, wat zijn de voordelen ervan en waarom zou je op een speciaalzaak moeten vertrouwen? Allemaal vragen die een duidelijk antwoord behoeven!

2-delig aluminium schuifraam

Alles over tweedelige aluminium schuiframen

Een schuifraam is kort gezegd een soort van afscheiding tussen verscheidene ruimtes, vaak de binnenzijde en de buitenzijde van de woning, die eenvoudig geopend en gesloten kan worden door middel van een hendel of automatisch systeem. Net als een deur functioneert een schuifraam dus als een verbindingsstuk tussen binnen en buiten, maar er zijn enkele extra interessante voordelen aan verbonden.

Eerst en vooral is een schuifraam breder dan een deur, waardoor je binnen en buiten dus gemakkelijker in elkaar kunt doen overlopen. Dat is vooral handig tijdens de zomer, als het weer het toelaat om de schuifdeur wagenwijd open te zetten en zo het terras en bijvoorbeeld de keuken of living met elkaar te verbinden.

Daarbij is een 2-delig aluminium schuifraam uiterst flexibel, juist omdat deze uit twee delen bestaat. Zo kan je beide delen van het schuifraam open doen en dus kiezen aan welke zijde je een opening creëert. Daarbij komt ook nog eens dat een schuifraam helemaal geen ruimte inneemt, omdat die als het ware langs de muur schuift – in tegenstelling tot een gewone deur, die open moet kunnen klappen. Kortom, zo’n aluminium schuifraam is zeker een aanwinst voor jouw interieur!

Waarom moet je kiezen voor 2-delig aluminium schuifraam?

Nu duidelijk is waarom je voor een schuifraam zou moeten kiezen, vraag je je misschien af waarom een model uit aluminium zo interessant is? Aluminium is een materiaal dat vaak wordt gebruikt bij interieurelementen en dat heeft verscheidene redenen:

– Uiterst duurzaam en sterk.

Aluminium is een van de sterkste materialen die er zijn, waardoor je er dus een duurzame investering mee doen. En dat is belangrijk als je geld wilt besparen op de lange termijn!

– Licht en gemakkelijk te hanteren.

Ondanks zijn weerbaarheid is aluminium toch erg licht en eenvoudig te behandelen en te gebruiken. Als je een schuifraam installeert, wil je natuurlijk dat dat vlot gaat én dat je niet al je kracht moet gebruiken om die te openen en weer te sluiten. Dankzij aluminium zal dat geen probleem zijn!

– Een aluminium schuifraam voor een moderne look.

Ten slotte oogt aluminium strak en effen en is een dergelijk schuifraam dus ook ideaal als je interieur modern is ingericht.

Wil je het beste kwaliteit schuifraam ? Dan is het de moeite waard om op een speciaalzaak te vertrouwen voor de aankoop van je 2-delig aluminium schuifraam!