Weetjes & Info

Hoe inmeten ?

Meetinstructies

95 % van alle ramen en deuren zitten achter de slag van de gevelsteen. Om de juiste bestelmaat te bepalen meet u aan de buitenzijde de dagmaat op. Vervolgens voegt u in de breedte 40 mm extra toe en in de hoogte 20 mm.

5% van de ramen  en deuren zijn opdek. De buitenmuur zit dan gelijk met de binnenmuur. Hier meet u aan de buitenzijde de hoogte en de breedte. Dit doet u op minstens 3 verschillende plaatsen. U neemt de kleinste maat en haalt hier in de hoogte en de breedte telkens 10 mm van af.

Waarom bestellen bij AluminiumRaamWinkel.be ?

Aluminiumraamwinkel.be is een webwinkel dewelke zich hoofdzakelijk richt op het online bestellen van  aluminium hefschuiframen( deuren), vouwwanden, vaste ramen en vleugeloverdekkende voordeuren (35 verschillende deurmodellen zijn verkrijgbaar). Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om via email of telefonisch contact alle andere aluminium ramen en deuren te bestellen. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor het leveren van om het even welke aluminium raam of deur .

Waarom aluminiumraamwinkel.be?

 • Eenvoudig en duidelijk online schuiframen, vaste ramen, vouwwanden en vleugeloverdekkende voordeuren bestellen zonder extra commissie voor een vertegenwoordiger of tussenpersoon.
 • Scherpe prijzen voor zeer kwalitatieve producten doordat u rechtstreeks handelt met de productiefabriek.
 • Alle werkdagen telefonisch bereikbaar voor vragen en support.
 • Volledige ondersteuning bij het online bestellingtraject.
 • Geschikt voor particuliere, doe het zelvers, klusbedrijven, zelfstandige, aannemers, architecten, bouwpromotors…
 • Ruime keuze uit diverse mogelijkheden , systemen, profielen, structuren en kleuren.
 • Voldoet voor 100% aan de hoge veiligheidsnorm
 • Slecht 10% aanbetaling , 90 % bij levering op afleveringsadres (Lees algemene voorwaarden).
 • Bestelling met of zonder glas.
 • Verschillende glaskeuze mogelijkheden.
 • Steeds levering aan huis inbegrepen in de totaalprijs.
 • 15 jaar waarborg
 • Eigen productie in onze fabriek dewelke toelevert aan diverse Europese landen met name: België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Spanje.
Wie zijn wij ?

Wie zijn wij?

Aluminiumraamwinkel.be is een webshop van de Online Factory Group Luxemburg. We zijn een Luxemburgs-France consortium, met fabriek gelegen in Frankrijk. Wij produceren en leveren aluminium ramen en deuren en kunststof buitenschrijnwerk voor de Nederlandse, Belgische, Franse, Luxemburgse, Duitse en Spaanse markt en dit reeds gedurende meer dan 18 jaar.

400 m² opslag en toonzaal in Den Haag.

Bezoek alleen mogelijk op afspraak!

Bezoekdagen : Woensdag & Vrijdag van 10 tot 17 uur  — Zaterdag van 11 tot 14 uur

Aluminium ramen en deuren

Op aanvraag prijsofferte mogelijk voor alle soorten en types  aluminium ramen en deuren

Bel ons: 078 700 299

aluminium ramen en deuren toonzaal Den Haag - aluminiumraamwinkel.be

Hebben jullie een toonzaal?

We schikken over een uitgebreide digitale toonzaal te bekijken via deze link:

https://www.aluminiumraamwinkel.be/realisaties

Daarnaast kan je voor de BeNeLux onze 400m² toonzaal en opslag  op afspraak komen bezoeken in Den Haag. Afspraak kan u maken via deze link:

https://calendly.com/afspraaktoonzaal

Ook goed om weten!

Welke zijn de mogelijkheden?

In de webshop is duidelijk aangegeven welke de diverse mogelijkheden er zijn. Dit zowel wat profielen , schuifsystemen en bedieningen, glasmogelijkheden , kleuren en structuren van de profielen betreft.

Hier kan u starten met het configureren van uw ramen en deuren:

https://www.aluminiumraamwinkel.be/shop/

Hoe kan ik betalen?

U kan de aanbetaling van 10% via onze diverse  beveiligde betalingssystemen betalen online. Het saldo kan u voldoen bij levering door overschrijving, of via een link die eventueel via ons online systeem kan worden ingesteld

Kan ik bestelde producten terugsturen?

Aangezien we hier te maken hebben met maatwerk , specifiek geproduceerd naar de eisen van de klant toe, is het retourneren niet mogelijk.

Kan er iemand komen inmeten?

Komt u er niet uit bij invullen van de juiste maat na inmeting door uzelf of u heeft twijfels dan kan  u steeds de optie wens inmeting aanvinken . Zodra de bestelling is afgerond en de aanbetaling van 10% is uitgevoerd wordt u gecontacteerd om de inmetingsdatum en uur af te spreken.

Zijn er extra kosten bij levering?

De kosten voor leveren , ook indien de grootte van het raam of deur meer dan 5 meter bedraagt en speciaal transport genoodzaakt is steeds in de eindprijs zoals u het heeft geconfigureerd in onze shop verrekend. Dus geen bijkomende verrassingen.

 Zijn er nog extra kosten na het configureren van de bestelling?

Alles wat u heeft ingevuld in de prijsconfigurator is berekend inclusief levering en btw.  

Hoe zit het met het leveren en leveringstijden?

Aluminiumraamwinkel.be maakt uw ramen en deuren volledig op maat. Maatwerk  vraagt tijd en efficiëntie. De maximale levertijd bedraagt 7 à 9 weken. 80% van de bestellingen worden niet te min binnen de 45 dagen geleverd. U wordt wekelijks op de hoogte gehouden over de stand van zaken van uw bestelling.

De juiste dag en uur van levering wordt telefonisch en per email aan u gecommuniceerd en door beide partijen bevestigd voor akkoord om op de aangeduide datum en uur te leveren. De leveringstijden liggen tussen 7 en 20 uur. Het exacte uur van levering kan een beetje wijzigen door eventuele files . De chauffeur zal u in geval van vertraging telefonisch op de hoogte brengen.

Het afleveren gebeurt uitsluitend aan de voordeur op het gelijkvloers. Verdere manipulatie van de levering is niet voor aluminiumraamwinkel.be. Bij het leveren dient steeds iemand of meerdere personen op het afleveringsadres aanwezig te zijn voor het assisteren bij het afladen. Deze informatie wordt u ook medegedeeld bij het vastleggen van de leveringsdatum.

Welke waarborgen zijn van toepassing?

 • Profielen gebaseerd op vergelijkende profielen van de merken Aliplast en Reynaers.
 • Hang- en sluitwerk van de merk GU en Siegenia
 • Dubbel isolatieglas: 4/15/5 met u-waarde 1.1
 • Triple isolatieglas: triple glas met u-waarde 0.6
 • Roosters van het merk Duco
 • Standaard voorzien bij de schuiframen uitvoering , een hydraulische hefgreep binnenzijde en komgreep buitenzijde
 • Bij glasoppervlakken groter dan 2,5 m² wordt de glasdikte indien noodzakelijk automatisch aangepast volgens de vereiste bouwnorm zonder meerprijs.
 • Alle sloten, hang-& sluitwerk: volgens politiekeurmerk
 • 15 jaar garantie op product

De garantie gaat in op de dag van daadwerkelijke levering; de leveringsdatum staat vermeld op de leveringbon. Verlenging van de garantie is niet mogelijk door uitvoering van garantieleveringen of garantiewerkzaamheden ten gevolgen van de lopende garantie. De aankoop van ramen en/of deuren valt steeds onder de wettelijk geldende garantie, hetgeen u een kwalitatief hoogstaand product waarborgt. Bij een gegronde klacht binnen de garantietijd zal steeds in overleg gestreefd worden naar de best mogelijke oplossing. Fabrieks- en materiaalfouten maken deel uit van de garantie en zullen door aluminiumraamwinkel.be  na beoordeling worden vervangen.

De aanspraak van de garantie vervalt :

 • Opzettelijke beschadiging of beschadiging bij nalatigheid of slecht onderhoud
 • Ondeskundig en foutief gebruik
 • Bij de normale slijting
 • Bij slecht uitgevoerde montage
 • Bij natuurschade en overmacht