Aluminium schuiframen
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium schuiframen

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Aluminium schuiframen

Aluminium schuiframen zijn milieuvriendelijk

Tegenwoordig draait alles om het beste te doen voor het milieu, en we zijn blij te kunnen zeggen dat aluminium schuiframen dat vakje aankruisen. Aluminium schuiframen zorgen ervoor dat je huis warm blijft in de winter en koel in de zomer

Mits goed geïnstalleerd, werken alu schuiframen effectief als weer- en geluidsbuffer en beschermen ze je huis tegen stof, wind en regen. Aluminium is ook nog eens 100% recyclebaar, waardoor er geen schadelijke stoffen in het milieu belanden. Ook bij het produceren van aluminium worden maar weinig afvalstoffen afgestoten.

Aluminium schuiframen zijn veilig

We weten wat je zou kunnen zeggen, het is een glazen paneel, hoe veilig kan het zijn? Maak je geen zorgen, alu schuiframen zijn zeer veilig en inbraakwerend. Omdat aluminium zo’n sterk metaal is, kan het niet geforceerd worden.

Het gebruikte glas in je aluminium schuifraam is bovendien ook inbraakwerend. Aluminium schuiframen zijn dus ook gepast voor huishoudens waar wel eens een ongelukje gebeurt. Als je oude glazen deuren in huis hebt, zijn deze hoogstwaarschijnlijk niet gemaakt van onbreekbaar glas. Als je deze vervangt met aluminium schuiframen, worden ze veiliger en wordt letsel door een ongeval met een gebroken ruit voorkomen.

aluminium schuiframen

Binnen/buitenstroom bij aluminium schuiframen

Er is een grote trend in gaande. We willen allemaal een ruimte waar we onze gasten kunnen vermaken en ze een gevoel van ontzag kunnen geven. Alu schuiframen zorgen voor een naadloze overgang tussen buiten- en binnenruimtes voor huiseigenaren. In wezen kun je op die warmere dagen en nachten je woonruimte verdubbelen.

Schuivende ramen gemaakt uit aluminium bieden het hele jaar door uitzicht op je tuin en een panoramisch uitzicht daarbuiten, aangezien schuiframen grote glasplaten hebben. Ze halen buiten echt naar binnen, wat een prachtig gevoel van verbondenheid met de natuur geeft.

Ruimtebesparende alu schuiframen

Waar ruimte steeds moeilijker te krijgen is, laten alu schuiframen je ruimtes onmiddellijk groter worden. Dit komt doordat ze werken zonder scharnier – ze zweven gewoon langs een baan in plaats van open te zwaaien. Dat betekent dat er geen extra ruimte nodig is voor de deurboog, omdat ze eenvoudig opengaan door het ene raam over het andere te schuiven. Door aluminium schuiframen te installeren, voelen uw kamers groter en luxer aan.

Aluminium schuiframen

Stijl schuivende aluminium ramen

Om de bovengenoemde redenen hebben veel huizen die nu worden gebouwd aluminium schuiframen, maar de belangrijkste reden is de ‘look’. Schuiframen zijn geweldig en kunnen een kamer in een magische ruimte veranderen. Natuurlijk licht is een must have – alu schuiframen laten veel natuurlijk licht binnen in je huis. Hierdoor kun je je buiten naar binnen halen. Ook geef je je huis een veelzijdigheid door meer ruimte te kunnen creëren door de deuren helemaal open te zetten.

Schuivende alu ramen zijn voor de meeste huizen nog steeds een luxe, dus als je in staat bent om schuiframen in je huis te plaatsen, gefeliciteerd. Welkom in de verbazingwekkende en luxueuze wereld. Aluminium schuiframen zullen de doorstroming van je huis makkelijker maken en de woonervaring van elke kamer verbeteren.