Aluminium schuiframen
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium schuiframen

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Aluminium vouwwanden

Waarom aluminium vouwwanden?

Met aluminium vouwwanden creëer je een prachtig uitzicht in je huis, laat je makkelijk het mooie weer binnen, verbeter je de luchtstroom en vermaak je je gasten in een open omgeving van je kamer en je tuin.

Een aanpassing als deze kan direct de manier waarop je je in je huis voelt, verbeteren. Als je je alu vouwwanden opent, kunnen de ruiten gemakkelijk naar buiten worden geklapt om de leefruimte te maximaliseren. Ook kun je ze naar binnen klappen, om de zichtbare grens te vervagen wanneer je van buitenaf kijkt. Je kunt je verbeelding los laten gaan bij het ontwerpen van alu vouwwanden. Geen doel is onbereikbaar.

Zijn aluminium vouwwanden iets voor jou?

Voor mensen die in overvolle steden wonen, zijn zonlicht en een glimp van de natuur onmisbaar. Maar voor de werkende professionals onder ons, kan natuurlijk niet iedereen de tijd vinden om regelmatig te gaan wandelen om van de natuur te genieten. Een meer praktische oplossing voor huiseigenaren, is om aluminium vouwwanden in hun huis te installeren om te genieten van natuurlijk licht en uitzicht op al het groen in de buurt.

Aluminium vouwwanden

Aluminium vouwwanden of schuiframen – welke is beter?

Het type panelen dat je kiest, hangt gedeeltelijk af van het effect dat je wilt bereiken wanneer de deuren open en gesloten zijn. Dit is vooral een belangrijke beslissing als je je uitzicht wilt maximaliseren. Gesloten vouwwanden hebben meer zichtbare verticale lijnen vanwege de beperking van de paneelbreedte; daarom vormen ze een grotere belemmering voor het zicht in vergelijking met schuiframen.

Schuiframen maken grotere panelen mogelijk, wat leidt tot minder verticale lijnen en meer vrij uitzicht wanneer ze gesloten zijn. In geopende stand blokkeert een schuifsysteem echter nog steeds de helft of een deel van de opening, terwijl aluminium vouwwanden in hun geheel naar de zijkanten kunnen worden geklapt. Hierdoor is de hele deuropening geopend, wat leidt tot gemakkelijke toegang.

Aluminium vouwwanden

Zijn aluminium vouwwanden stevig?

Aluminium vouwwanden zijn ontzettend stevig. Aluminium wordt zelfs gebruikt bij het bouwen van vliegtuigen. Dit is het perfecte voorbeeld van de sterkte, robuustheid, duurzaamheid, kracht en weerstand van aluminium als metaal. Externe factoren kunnen het niet of nauwelijks verzwakken.

Alu vouwwanden hebben een ontzettend lange levensduur. Je kunt er zonder problemen decennia gebruik van maken. Ook is aluminium een metaal dat weinig onderhoud nodig heeft. Dit betekent dat je geen uren van je kostbare tijd en geld hoeft te besteden aan het renoveren of herschilderen. Aluminium is bovendien een zeer duurzaam metaal dat zelfs na intensief gebruik niet barst, kromtrekt of splijt.

Zijn aluminium vouwwanden duur?

Aluminium vouwwanden zijn aanzienlijk goedkoper dan het gebruik van hout in je huis. Als gevolg hiervan kan het installeren van vouwwanden in je huis je helpen geld te besparen. Waarom zou je meer uitgeven als je veel minder kunt uitgeven?

Omdat persoonlijke voorkeur belangrijk is bij het ontwerpen van je huis, kan er behoorlijk wat maatwerk nodig zijn. Aangezien aluminium een materiaal is dat zich vrij gemakkelijk leent voor maatwerk, kun je verwachten dat de offertes voor aluminium vouwwanden veel lager zullen zijn.