Aluminium schuiframen
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium schuiframen

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

3-delig aluminium schuifraam

3-delig aluminium schuifraam: de meerwaarde en de mogelijkheden

Heeft u plannen voor de inbouw van een schuifraam? Lees dan verder!

Misschien heeft u wel eens nagedacht over het inbouwen van een 3-delig schuifraam in uw woning. Op die manier kunt u een snelle en comfortabele doorgang naar de tuin maken. Mocht u plannen hebben voor het installeren van een schuifdeur, dan is een driedelig aluminium schuifraam om meerdere redenen een goede keuze. Anders dan bijvoorbeeld 3-delige houten schuifdeuren, heeft een 3-delig aluminium schuifraam enkele interessante voordelen te bieden. Ook zijn de mogelijkheden van dit variant schuifraam uitgebreider dan veel mensen denken.

Aluminium schuiframen: meer licht & financieel aantrekkelijk

Een van de grootste pluspunten die woningeigenaren ervaren van een 3-delig aluminium schuifraam, is de grote hoeveelheid extra lichtinval die ze ervaren. Aluminium schuifdeuren zijn letterlijk ijzersterk en kunnen grote glasoppervlakten aan. Dat betekent veel zonlicht in huis. Tegelijk zorgt dit ervoor dat de energierekening omlaag gaat. Via het extra licht komt er namelijk ook warmte mee en kan de cv-ketel lager gezet worden. En natuurlijk hoeft u de lamp minder vaak aan te doen dan in het verleden. Allemaal voordelen die zich letterlijk gaan uitbetalen op de eerstvolgende energienota’s. Verder is het financieel aantrekkelijk, dat is een tweede voordeel van aluminium schuiframen, dat uw woning direct meer waard wordt. De verbouwing met nieuwe schuifdeuren betaalt zich dus uiteindelijk weer terug.

Gemakkelijker het huis verfrissen met een 3-delig aluminium schuifraam

Wie een driedelig aluminium schuifraam in de woning heeft laten plaatsen, kan snel en eenvoudig de atmosfeer in huis verfrissen. Een schuifdeur kunt u razendsnel openzetten en zorgt ervoor dat er veel verse lucht door het huis waait. Hierdoor knapt de luchtkwaliteit in uw huis snel op!

3-delig aluminium schuifraam

De woonkamer en de tuin verbinden met een 3-delig aluminium schuifraam

Comfortabeler kunnen wonen is een van de aantrekkelijkste meerwaarden van aluminium schuiframen. Want als het lekker weer is, kunt u razendsnel de woonkamer met de achtertuin verbinden. U hoeft de schuifdeur alleen maar open te schuiven en… Klaar is Kees! Vanuit de woonkamer loopt u rechtstreeks de tuin in en andersom. Heerlijk gewoon! Daarbij bespaart u natuurlijk ook ruimte, omdat u geen deuren hoeft open te klappen, maar de wand opzij schuift. Heeft u alleen een of meer openklappende deuren richting de tuin, dan kost u dit een hoop ruimte op het terras. Met de installatie van een aluminium schuifdeur bent u direct van dit vervelende probleem af.

De keuzemogelijkheden met aluminium schuiframen

Een driedelig schuifraam van aluminium betekent dat u veel keuzemogelijkheden heeft. Zo kunt u kiezen voor één beweegbaar paneel met twee vaste delen. Maar ook is het mogelijk om te gaan voor twee schuifbare wanden met één vast paneel. Het is maar net wat uw wensen zijn op dit gebied. Ook qua kleur is er met aluminium veel mogelijk. Via goede leverancier kunt u elke kleur kiezen die u zich maar wenst. Een aluminium schuifdeur is dan ook te gebruiken in zowel moderne woningen als wat oudere huizen. De schuifdeur kan namelijk afgestemd worden op uw specifieke woonvoorkeuren!