Aluminium schuiframen
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium schuiframen

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

4-delig aluminium schuifraam

De keuze voor aluminium schuiframen neemt toe

Woningbezitters die ervoor kiezen om de ramen en deuren bij de tuin te vervangen, kiezen steeds vaker voor de installatie van een 4-delig aluminium schuifraam. Een meerdelige schuifdeur van aluminium levert namelijk een belangrijke bijdrage aan het woon- en leefgenot. Maar een vierdelig aluminium schuifraam heeft ook vanwege het materiaal (aluminium) enkele specifieke voordelen. Welke voordelen dat zijn en welke opties en mogelijkheden je hebt met aluminium schuiframen, hebben we voor je op een rijtje gezet

Met een 4-delig aluminium schuifraam haal je de zon in huis

Schuiframen bieden veel comfort doordat je de woonkamer hiermee ruimtelijk en praktisch kunt verbinden met de tuin. In de lente en zomer kun je hierdoor één leefoppervlakte maken en zo doorlopen naar de tuin. Je haalt met de openschuivende deuren de zon letterlijk en figuurlijk in huis. Is het lekker weer, dan hoef je alleen de deur maar open te schuiven en kun je zowel in de tuin, in de woonkamer als op het tuinterras genieten van de warme zonnestralen.

4-delig aluminium schuifraam

Een 4-delig aluminium schuifraam is in financieel opzicht een slimme investering

Een ander voordeel van een vierdelig aluminium schuifraam is dat je hiermee een prima investering in jouw woning doet. Schuifdeuren zorgen ervoor dat de woning meer waard wordt en verdienen zich hierdoor eigenlijk meteen terug. Mocht je ooit de woning gaan doorverkopen, dan heb je de investeringskosten snel weer terugverdiend.

Andere voordelen van een 4-delig aluminium schuifraam

Interessant aan aluminium schuiframen is, dat is een tweede meerwaarde, het feit dat deze de nodige ruimte besparen op het terras. Je zit namelijk niet met deuren die opengeklapt worden en een deel van het terras in beslag nemen. Verder is aluminium zeer sterk, maar ook licht materiaal met een grote draagkracht. Hierdoor kunnen ze grote glasplaten vasthouden. En dat betekent een inval van veel zonlicht, warmte en ook energie. Op termijn is dit te merken in het energieverbruik, wat lager uit gaat vallen.

Voordelig aan aluminium schuiframen is de lange levensduur van het materiaal. Aluminium kan tegen een stootje en gaat daardoor decennialang probleemloos mee. Schuiframen van aluminium hebben qua onderhoud niet veel nodig: het oppervlakte af en toe afnemen met een doekje volstaat om de ramen mooi en fris te houden. Bovendien is er nog dit pluspunt: vierdelige aluminium schuiframen hebben een prima isolatiewaarde. De kozijnen zorgen ervoor dat tocht en kou geen kans maken en het binnen aangenaam blijft. En ten slotte: inbrekers en criminelen hebben een bloedhekel aan aluminium deuren. Ramen van aluminium met glasplaten erin – zeker als het twee- of driedubbel glas betreft – zijn bijna niet stuk te krijgen. Redenen genoeg dus om aluminium schuiframen serieus in overweging te nemen.

De mogelijkheden en opties van een 4-delig aluminium schuifraam

Qua kleuren, formaten en patronen schuifdeuren is er met aluminium veel mogelijk . Ook kun je zelf kiezen voor de glasdikte en -soort die je in jouw raam wilt hebben. Laat je inspireren door het aanbod van een gespecialiseerd ramen- en deurenbedrijven  en vraag een offerte op voor een interessant aanbod voor jouw droom 4-delig aluminium schuifraam!