Aluminium schuiframen
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium schuiframen

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Aliplast aluminium schuifraam

Wanneer je op zoek bent naar een goed aluminium schuifraam, dan kom je al snel uit bij een Aliplast aluminium schuifraam . Een Aliplast alu schuifdeur is vaak beter dan een ander schuifraam en heeft ook een aantal voordelen die schuiframen van ander materiaal niet altijd hebben. We gaan kijken naar de verschillende voordelen van aluminium schuiframen en waarom een schuifdeur van Aliplast een absolute topper is.

Voordelen van een aluminium schuifraam van Aliplast

Aan een aluminium schuifraam van Aliplast zitten namelijk een aantal voordelen. Allereerst zijn de schuiframen van deze fabrikant bijzonder goed geïsoleerd. Dat zorgt er in de winter voor dat de warmte goed binnenblijft en in de zomer dat de warmte goed buiten blijft. Een aangename wisselwerking als dusdanig.

Ook heeft Aliplast een hoop verschillende keuzes wat betreft schuifdeuren. Profielen worden aangepast naargelang de grootte van de schuiframen. Voor elke grootte bestaat een specifiek profiel. De schuivende delen openen in diverse richtingen. Zo kan je de Aliplast alu schuifdeur in een normale versie krijgen, maar ook in een versie waarbij de deur zowel naar links, als naar rechts geschoven kan worden.  De schuifdeuren zijn verkrijgbaar in 2-delige, 3-delige en 4-delige uitvoering. Veel is mogelijk en weinig onrealiseerbaar!

Aliplast aluminium schuifraam

Andere voordelen aan aluminium schuifraam van Aliplast

 

Naast deze voordelen heeft de schuifdeur nog een  hele hoop andere voordelen. Zo zijn er verschillende soorten sloten die in de deur gezet kunnen worden. Op die manier krijg je een goed beveiligde schuifdeur en hoef je je dus geen zorgen te maken over eventuele indringers. Daarnaast komt het schuifraam van Aliplast met nog een hoop andere optionele opties. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor het type glas, maar ook of er een ventilatierooster in de deur moet en of je deze recht, links of aan beide kanten wil hebben. Als laatste kun je zelfs kiezen welke kleur de aluminium schuifdeur van Aliplast moet hebben en is het alu schuifraam dus geheel aan te passen aan jouw smaak en aan jouw woning.

Waarom een aluminium schuifraam van Aliplast en niet een gewone schuifdeur?

 

Aan een aluminium schuifraam van Aliplast zitten een aantal voordelen die bijvoorbeeld een houten schuifdeur niet heeft. Zo gaat aluminium een stuk langer mee dan hout en is het bestendig tegen alle weersomstandigheden. Ook hoef je het niet te schilderen. Hout kan na verloop van tijd een duffe uitstraling geven waardoor het geschilderd moet worden. Bij aluminium heb je hier geen last van. Aluminium gaat ontzettend lang mee en hoeft dus ook niet zoveel onderhouden te worden wat bij hout wel het geval is. Mocht je nog niet overtuigd zijn door de kwaliteit van een aluminium schuifraam van Aliplast dan komt dat wel door het feit dat deze nauwelijks tot niet onderhouden hoeft te worden.