Aluminium schuiframen
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium schuiframen

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Aluminium deuren antraciet

Waarom kiezen voor aluminium deuren antraciet?

Aluminium deuren in de kleur antraciet zijn populaire keuze door de tijdloze uitstraling. Omdat aluminium zo sterk is, kun je bovendien gerust zijn over de inbraakbeveiliging van je deur. Het is zeer moeilijk te forceren ondanks het lichte gewicht van het materiaal.

Ook is aluminium een goede keuze als het gaat om onderhoud. Het zet zich niet uit, en is daarom weer- en waterbestendig. De kleur antraciet zorgt ervoor dat je deur er altijd verzorgd en modern uitziet. Bovendien is antraciet een elegante donkergrijze kleur die net iets meer verwelkomend is dan zwart.

Wat is antraciet?

Antraciet is een kleur die vernoemd is naar het natuurlijke materiaal antraciet. Het is een donkergrijs dat veel in de inrichting gebruikt wordt. Dit komt doordat de kleur antraciet goed samengaat met de glans die metalen afleveren. Hierdoor ontstaat er een luxueuze en elegante uitstraling.

Daarnaast is antraciet een populaire kleur die veel gebruikt wordt bij de panelen van ramen en deuren. Het zorgt voor een modern ontwerp, en zorgt voor een tijdloos gevoel in je woning. Antraciet biedt namelijk net iets meer karakter dan zwart, omdat het beter licht kan weerkaatsen. Hierdoor wordt de natuurlijke glans van het aluminium beter zichtbaar.

Structuur

Als je kiest voor aluminium deuren in de kleur antraciet, kun je ook bepalen of je een bepaalde structuur op de deur wilt aanbrengen. Er is een keuze mogelijk tussen mat, glimmend of gekorreld. Bij een matte antraciet wordt er geen lak aangebracht op de deur, waardoor de glans van de kleur wordt beperkt. Bij een glimmende structuur zal de kleur de natuurlijke glans van aluminium versterken. Een gekorrelde deur zorgt voor iets meer textuur, wat een iets ruiger gevoel zal geven.

Welke keuze je ook maakt, de aluminium deuren antraciet zullen er geweldig uitzien. De moderne uitstraling van de kleur voegt namelijk veel toe aan zowel het interieur als exterieur van je huis.

Aluminium deuren antraciet

Zijn er aluminium deuren in andere kleuren verkrijgbaar?

Er is uiteraard meer keuze dan onze twee tinten antraciet. Wit, zwart en crème zijn andere populaire keuzes onder huiseigenaren. Als je kiest voor geanodiseerd aluminium, ontvang je de natuurlijke zilveren kleur van aluminium. Andere kleuren die we aanbieden zijn rood, blauw, bruin en groen.

Al onze deuren zijn verwerkt, waardoor het aluminium niet elektrostatisch is. Dit betekent dat het geen stof of vuil zal aantrekken. Niet alleen zorgt dit voor minder onderhoud, maar het beschermt ook het materiaal van je deur. Je kunt altijd uitgaan van de hoogste kwaliteit, welke kleur je ook kiest.

Aluminium deuren antraciet bestellen

Heb je interesse in het bestellen van aluminium deuren antraciet? Dan kun je terecht op onze website. Hier krijg je ook de mogelijkheid om contact met ons op te nemen over de bestelling, of kun je vragen stellen over de beste opties voor je woning.

We staan je graag te woord, dus twijfel niet om ons een bericht te sturen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat het proces van aluminium deuren antraciet bestellen zo soepel mogelijk verloopt.