Aluminium schuiframen
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium schuiframen

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Aluminium hefschuifraam

Aluminium hefschuifraam, de naam zegt het zelf!

Zoals de naam “ Aluminium hefschuifraam “ reeds doet vermoeden, hebben we hier te maken met een schuifraam waarbij het schuivend deel of de schuivende delen in geval van een 3-delige of 4-delige aluminium hefschuifdeur, worden opgetild door middel van een hydraulische hendel aan de binnenzijde. Door de aanwezigheid van  dit mechanische vermijd je de weerstand van de soms zware schuifdelen. Het aluminium hefschuifraam kan je bijgevolg eenvoudig met één vinger openen en sluiten. Een echte luxe dit soort van bediening en bovendien onverslijtbaar.  Moeiteloos heffen en schuiven is waar deze topper onder de schuiframen voor staat.

In welke kleuren is een aluminium hefschuifraam te verkrijgen

Het aluminium schuifraam heeft zijn eigen speciaal hefschuifraam profiel. Een robuust geheel bestaande uit drie luchtkamers en  tweemaal thermisch onderbroken. De gemiddelde breedte ligt rond de 13 cm. Elk schuivend deel beweegt zich in zijn eigen bedding en niet op externe rails zoals bij de kiepschuiframen of de schuiframen. Het aluminium hefschuifraam is verkrijgbaar in nagenoeg alle mogelijke ral-kleuren. De meest populaire zijn wit, crème, antraciet, zwart, groen en blauw.

 

We maken onderscheid tussen een uitvoering in monokleuren en duokleuren . Met monokleuren bedoelen we een schuifraam waarvan de kleuren aan de binnenzijde en buitenzijde dezelfde zijn. Dit type uitvoering is het meest voorkomende en dit vooral vanwege zijn voordelige prijs. Bij duokleuren of ook bi-kleuren genaamd, hebben we te maken met aan de buitenkant en binnenkant verschillende kleuren. Hier zijn de basiskleuren aan de buitenzijde meestal wit, crème, antraciet, zwart, groen en blauw. Aan de binnenzijde valt de keuze bijna altijd op wit of crème.

Aluminium hefschuifraam

Welke zijn de grote voordelen bij een aluminium hefschuifraam

De belangrijkste troeven van een aluminium hefschuifraam zijn ongetwijfeld het feit dat dit type van schuifdeur kan worden toegepast bij enorm grote oppervlakken, waarbij de lente en hoogte geen invloed hebben op het goed functioneren. Door de speciale hydraulische hendel blijft het schuivend deel ondanks het zwaar gewicht zeer gemakkelijk te bedienen. De hefschuifdeur kan gelijk worden aangebracht met de bestaande binnenvloer. Van een hinderlijke  dorpel of afstapje is hier geen spraken. De huidige schuiframen bieden een optimale veiligheid en hoge isolatiewaarde. Een onderhoud van de schuifdeur is nagenoeg niet nodig en geeft een feilloze levenstijd van meer dan vijftig jaar.  Door de keuzemogelijkheid uit de diverse kleuren past deze schuifdeur nagenoeg bij elke woning. In één zin samengevat: klasse en onverslijtbaar dit aluminium hefschuifraam.

Is een aluminium hefschuifraam duurder?

De meeste mensen denken nog steeds dat aluminium ramen heel duur zijn. Niets is minder waar. Door de stijgende populariteit is de aluminium schuifdeur aan een grote inhaalbeweging bezig. Niet enkel is aluminium quasi isolatiewaarde en veiligheid op dezelfde hoogte gekomen als bij kunststof en hardhout, ook wat de prijs betreft is er het een en ander gewijzigd. De prijs van een aluminium hefschuifraam is dezelfde als die van een pvc hefschuifraam. Vooral al je gaat voor de uitvoering in de basis monokleuren. Echter zijn de voordelen van een aluminium schuifdeur veel groter dan van zijn pvc broer.

Daarom is een aluminium hefschuifraam de beste keuze!

In vergelijking met het schuifraam en het kiepschuifraam, dewelke in der loop der tijd wegens hun minder solide schuifmechanisme nazorg behoeven, hebben we bij het aluminium hefschuifraam hier geen last van. Dag in dag uit moeiteloos te bedienen, veilig, goed isolerend en zonder hinderlijke onderstijl dat is waar het aluminium hefschuifraam voor staat.