Aluminium schuiframen
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium schuiframen

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Aluminium raam zwart

Waarom zwarte aluminium ramen de beste keuze voor je interieur zijn

Opzoek naar een raam, maar weet je niet goed welke je moet kiezen? Overweeg een aluminium raam zwart, want een zwart aluminium raam heeft heel wat voordelen voor je interieur. Ontdek ze in dit artikel!

Een mooi strak design met een aluminium raam zwart voor een mooie strakke uitstraling

Kiezen voor een aluminium raam is kiezen voor een strakke uitstraling in je interieur. Een mooi zwart raam is daarom een echte meerwaarde voor je woning! Aluminium ramen hebben een slank profiel, omdat aluminium erg stevig is. Zo’n strak design laat je woning er fris, net en modern uitzien. Daarnaast zorgt een dunne omkadering ervoor dat de ramen veel licht doorlaten, dat creëert ruimte en schept gezelligheid. Zwart is tevens een kleur die elegant is.

Een zwart aluminium raam geeft wel een moderne uitstraling aan je woning, maar dat wil niet zeggen dat een aluminium raam zwart enkel mooi past in een modern interieur. Hoewel zwarte aluminium ramen vaak in een modern interieur gebruikt worden, passen ze dankzij hun elegant uiterlijk in elk type van interieur. Er zijn namelijk verschillende modellen en soorten beschikbaar, dus er is zeker iets bij dat past bij jouw type van interieur!

Een aluminium raam zwart gaat erg lang mee

Aluminium is een materiaal dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor het niet rot. Dat zorgt ervoor dat aluminium langer meegaat dan de meeste materialen. Als je kiest voor een aluminium raam, dan ben je 40 jaar op je gemak.

Aluminium is ook geen materiaal dat je elk jaar een nieuw laagje verf moet geven. Je raam blijft zijn kleur steeds behouden, alsook zijn vorm. Aluminium lijkt dus op het eerste zicht erg duur, maar als je dit weet dan snap je waarschijnlijk wel waarom aluminium zo een goede keuze is. Door voor aluminium te kiezen spaar je naast tijd dus ook heel wat geld uit.

Aluminium raam zwart

Aluminium draagt bij aan een propere woning

Door voor aluminium te kiezen kan je er zeker van zijn dat je woning er altijd net en proper uit zal zien. Hou je ervan dat je huis er altijd proper bij ligt? Kies dan zeker voor aluminium. Aluminium stoot vuil en stof af, waardoor je minder zult moeten kuisen. En als je dan toch moet kuisen, dan zal je niet veel werk hebben. Aluminium is namelijk makkelijk te reinigen! Daarnaast laat aluminium ook geen vocht door, waardoor er geen nare schimmels in je huis kunnen ontstaan. Kiezen voor een aluminium raam is dus ook goed voor de gezondheid van je huis én jouw gezondheid!

Aluminium raam zwart

Een aluminium raam zwart is milieuvriendelijk

Aluminium is een grondstof die uitgeput wordt uit de natuur, daarnaast kan je aluminium ook recycleren op een eenvoudige manier. Van al het aluminium dat ooit geproduceerd werd, is driekwart nog steeds in gebruik. Eigenlijk kan aluminium zo goed als oneindig gerecycleerd worden zonder dat het zijn eigenschappen verliest. Deze twee punten zorgen ervoor dat aluminium milieuvriendelijk is. Kiezen voor een aluminium raam zwart is dus niet enkel een goede keuze voor jou en je woning, maar ook voor het milieu!