Aluminium ramen merken
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium ramen merken

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Aluminium ramen merken

Wanneer we kijken naar de verschillende merken van ramen, dan kan er een onderverdeling worden gemaakt tussen de verschillende fabrikanten en de soorten ramen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een draairaam, een draai-kiepraam en een uitzetraam. Maar ook een vast raam is een soort dat gewoon populair is. We zijn je graag van dienst om je te adviseren over de verschillende soorten ramen en de fabrikanten van ramen. Neem daarnaast een kijkje in ons uitgebreide assortiment en kies voor het raam dat je beste aansluit bij je wensen.

 

Alu ramen

Aluminium ramen zijn duurzaam. Aluminium is een licht materiaal dat goed bestand is tegen stoten en krassen. Daarom is het een populair materiaal dat wordt gebruikt bij het maken van ramen. Er zal eerst een profiel worden ontworpen en geproduceerd. Het raam zal vervolgens worden gemaakt door weer een andere fabriek. Wanneer dit af is zullen de sloten en de hendels worden bevestigd.

 

Als je net een huis hebt gekocht, of je bezig bent met het verduurzamen van je woning, dan is het goed om te kiezen voor aluminium ramen. Deze ramen isoleren goed en daarnaast zien ze er ook erg mooi uit. Voor welk raam je moet kiezen, hangt af van welke aluminium ramen merken je aanspreken en wat voor soort aluminium ramen je wilt hebben. Ramen hebben dus niet maar één fabrikant, maar hebben er minstens drie.

Je hebt de fabrikant die verantwoordelijk is voor het maken van de profielen, de ramen zelf en de fabrikant die verantwoordelijk is voor de sloten en hendels.

Aluminium ramen merken

De fabrikanten

Bekende fabrikanten die profielen voor ramen maken, zijn:

Deceuninck

Aliplast

GEALAN

Schüco

Veka

Daarnaast zijn er heel wat bekende bedrijven die huismerken hebben. Deze huismerken zijn gebaseerd op bestaande profielen van de gekende producenten zoals hierboven aangegeven.  In 90 % van de gevallen zijn deze naamloze huismerken van dezelfde of van een nog betere kwaliteit. Het enig verschil is dat de aankoopprijs minder hoog ligt. Dus zeker interessant voor u als klant

De fabrikanten die verantwoordelijk zijn voor het maken van sloten en hendels:

Dr. Hahn

GU

Roto

Winkhaus

Sobinco

Men heeft vaak een bepaalde voorkeur voor bepaalde aluminium ramen merken. Dit heeft meestal te maken met de prijs en niet met de kwaliteit. Je kunt de verschillende prijzen van aluminium ramen makkelijk en snel vergelijken door vrijblijvende offertes op te vragen.

Verschillende soorten aluminium ramen

Aluminium ramen zijn onder te verdelen in verschillende soorten. Een standaard raam wordt ook wel een vast raam genoemd. Daarnaast kun je kiezen voor een draai-kiepraam. Dit is een aluminium raam dat je vaak op zolders aantreft. Een draairaam kun je linksom of rechtsom draaien en een valraam is een wat kleiner raam dat ideaal is voor ventilatiedoeleinden. Dit raam kom je daarom vaak tegen in een badkamer of in andere sanitaire ruimtes.

 

Naast dit soort ramen kun je ook kiezen voor dubbele ramen. Deze ramen worden vooral geplaatst bij grootschalige of gebogen constructies. Het is zelfs mogelijk om een vast raam te combineren met een kiepraam.

De mogelijkheden zijn erg divers. Neem nu een kijkje in het uitgebreide assortiment ramen op deze website en oriënteer je op de verschillende aluminium ramen merken. Zo vind je het aluminium raam dat goed bij je project past.