Aluminium schuiframen
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium schuiframen

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Aluminium ramen zwart

Alles wat je moet weten over zwarte aluminium ramen

Je huis moet er goed uitzien en met zwarte aluminium ramen kan dat zeer zeker gebeuren. De laatste jaren zijn zwarte ramen bezig met een opkomst. Steeds vaker zien we ze weer verschijnen. Zowel binnen in het huis als aan de buitenkant is er sprake van een echte opleving hiervan. Natuurlijk is dat ook niet zo gek als je kijkt naar het erg stijlvolle karakter dat ook nog eens tijdloos is. In dit artikel gaan we er wat beter naar kijken, zodat jij er ook een beter beeld bij kunt krijgen.

Hoe moet je de zwarte aluminium ramen onderhouden?

Het onderhouden van je woning is erg belangrijk en daar mag dit ook zeker niet bij ontbreken. Daarbij is het wel belangrijk dat je het op de juiste manier doet. Gebruik bijvoorbeeld nooit schoonmaakproducten met chloor of bijtende stoffen. Voor deze soort ramen bestaat er een speciale soort wax die je kunt gebruiken tijdens het schoonmaken. Het beste is om eerst met een vochtige doek of spons te poetsen en daarna het meeste stof en vuil weg te halen. Meng water met een mild reinigingsmiddel en daarmee kan je het schoonmaken. De wax kan je na het poetsen nog aanbrengen, voor een extra bescherming.

Wat zijn de kosten?

Het is erg begrijpelijk dat je wilt weten wat de kosten zijn. Het is moeilijk om hier heel specifiek over te zijn. Hoeveel je moet betalen is namelijk van een aantal dingen afhankelijk. Hoe meer ruimte je moet bedekken, hoe meer je ook zult moeten betalen. Dat is vrij logisch en daar kan je dan ook al rekening mee houden voordat je de ramen gaat kopen. Per vierkante meter moet je dan toch al snel rekening houden met een bedrag van minstens 800 euro.

Aluminium ramen zwart

De voor- en nadelen van zwarte aluminium ramen

Om te bepalen of iets wel echt wat voor je is, is het handig om de voor- en nadelen op een rijtje te zetten.
Dit zijn de voordelen:

  • Zwart zorgt voor een stijlvol uitzicht
  • Het kan een mooi contrast geven
  • Het is tijdloos en modern
  • Het past bij bijna iedere stijl
  • Je kan de kleur gemakkelijk aanpassen door te schilderen

Dit zijn de nadelen:

  • Het is momenteel een trend, maar die gaat weer voorbij. Kies er dus alleen voor als het echt je smaak is
  • Door de zwarte kleur kan het erg warm worden

Is het wel echt iets voor mij?

De belangrijkste vraag is of het wel echt iets voor je is. Deze vraag kan je zelf het beste beantwoorden. Stel jezelf nog eens een paar vragen om erachter te komen of dit wel echt zo is. Je wilt natuurlijk niet zomaar je geld uitgeven aan iets. Met een modern interieur in de rest van je woning is dit zeker een interessante optie. Het zal er namelijk erg goed bij passen. Ook bij andere stijlen sluit het aan en kunnen de zwarte aluminium ramen ook nog voor een mooi contrast zorgen.