Aluminium schuiframen
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium schuiframen

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Aluminium schuifraam antraciet

Aluminium schuifraam antraciet

Waarom zou je kiezen voor een aluminium schuifraam antraciet? Om antwoord op die vraag te kunnen geven, moet je weten waar je uit kunt kiezen. Een schuifraam is gemaakt van hout, pvc of metaal. Veel mensen kiezen hout omdat ze vinden dat hout een warme uitstraling heeft, of ze zijn van mening dat hout beter bij een oud huis past. Anderen vinden hout veel te bewerkelijk. Je moet regelmatig schilderen om te voorkomen dat het hout gaat rotten. Die mensen gaan dan vaak voor pvc. Weinig onderhoud en verkrijgbaar in verschillende kleurtinten. Voor die mensen kan een schuifraam met een frame van aluminium een heel goede keuze zijn. De aluminium schuifraam is de meest makkelijke in onderhoud dan de houten en pvc variant. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en compleet onderhoudsvrij. Bovendien biedt de aluminium schuifraam een levenslange zorgeloze garantie!

Een schuifraam van aluminium

Naast het onderhoudsvoordeel van deze metalen variant is er nog een voordeel: aluminium is licht en sterk. Je kan er dunne stijlen en profielen van maken. Veel dunner dan de varianten van hout of pvc. Ook gaat het open- en dichtschuiven van de schuifraam veel soepeler. Door het gebruik van dunne metalen onderdelen wordt het glasoppervlak veel groter, en dus krijg je meer licht in huis. Voeg daar nog een perfecte isolatiewaarde en zeer hoge veiligheid niveau aan toe en dan weet je meteen waarom deze schuifraam uit aluminium de absolute topper is.

Antraciet schuifraam

Schuiframen van aluminium zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor veel mensen is de favoriete kleur antraciet. Antraciet is een donkergrijze kleur die bij verschillende soorten huizen past. Bij metalen ramen denk je vaak aan strakke, moderne huizen. Een keuze die je nooit zou maken voor een oud huis, omdat je het idee hebt dat de toepassing van metaal niet geschikt is voor zo’n huis. Toch kan een schuifraam van aluminium ook toegepast worden bij de oudere bouwstijlen. Als je kiest voor de kleur antraciet, die veel minder dominant is dan andere kleuren, kan dat prima.

Aluminium schuifraam antraciet

Glazen schuifdeur met aluminium omlijsting

Als ik kies voor een aluminium omlijsting voor mijn glazen schuifdeur, hoef ik dan helemaal niets meer aan onderhoud te doen? De aluminium omlijsting heeft weinig onderhoud, elk jaar schilderen is verleden tijd. Regelmatig schoonmaken is ook niet aan de orde. Het volstaat als het de ramen zeemt om even de profielen ook mee te nemen. Meer is er echt niet nodig. Tevens , zoals bij elke schuifraam , ook al is deze gemaakt uit hout, pvc of aluminium, is het raadzaam om de rails enkele malen per jaar te stofzuigen . Vuil kan zich ophopen in de rails waardoor het openen en sluiten van de deur moeilijker gaat.

Voordelen van een aluminium schuifraam antraciet

  • Minder onderhoud dan een schuifraam met houten of pvc omlijsting
  • Leverbaar in prachtige antraciet tinten
  • Past bij verschillende bouwstijlen
  • Aluminium schuifraam antraciet  is licht, daarom gaat de schuifraam makkelijker open en dicht
  • Aluminium is sterk, in combinatie met het lage gewicht ideaal voor grote oppervlakken
  • Veel lichtinval omdat de omlijsting smal kan worden uitgevoerd
  • Je ziet meer glas en minder omlijsting
  • De kleur antraciet is de meest gekozen kleur
  • Veilig en goed isolerend

Nu je meer weet over de voordelen van deze glazen schuifdeur kan je antwoord geven op de vraag:  Waarom zou je kiezen voor een aluminium schuifraam antraciet ?