Aluminium schuiframen
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium schuiframen

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Aluminium schuifraam kopen

Aluminium schuifraam kopen

Een aluminium schuifraam kopen voor uw woning levert vele voordelen op. In de eerste plaats heeft het materiaal een moderne en eigentijdse uitstraling. Een strak design behoort ook zeker tot de mogelijkheden bij uw keuze voor een schuifraam van aluminium. Bovendien is er sprake van een uitstekende isolatie en is er sprake van een groot glasoppervlak. Zo zijn er nog talloze pluspunten te noemen bij het kopen van een aluminium schuifraam. Bijvoorbeeld het voordeel van het onderhoudsvrije karakter. Daarnaast is het materiaal ook licht in gewicht. Voor een moderne woning is het een uitstekende keuze en vooral als u van de grootste lichtopbrengst wenst te profiteren.

Aluminium schuifraam kopen voor een moderne woning

Een nieuwbouwwoning is een voorbeeld van een moderne woning waar een schuifraam van aluminium perfect bij past. Het lichte gewicht zorgt ervoor dat het heel gemakkelijk is om de deur open te schuiven en weer dicht te schuiven. U hoeft daarvoor geen zware krachtsinspanning te leveren. Het voordeel is natuurlijk dat u na het opendoen meteen op uw terras of in de tuin staat. Dat geeft een heerlijk vrij gevoel.

Opties voor een aluminium schuifraam kopen

Er zijn meerdere opties om een keuze te maken voor de ideale aluminium schuifraam. In de eerste plaats is het van belang om met de richting van het openschuiven rekening te houden. Bijvoorbeeld met een schuifraam die naar rechts schuift. Of een die naar links schuift. Afhankelijk van uw woning en wensen is het mogelijk om voor een dubbele schuifraam van aluminium te kiezen. Uiteraard is het altijd mogelijk om een uitvoering op maat te laten samenstellen die volledig aan uw wensen tegemoetkomt. Zo is er bijvoorbeeld rekening te houden met de stijl van de profielen

Aluminium schuifraam kopen

Kleuren voor een aluminium schuifraam

Met betrekking tot de keuze voor een kleur zijn de opties bij het kopen van een aluminium schuifraam haast onbeperkt. Het is daarom mogelijk om rekening te houden met de kleurstelling van de woning, zoals de gevel. Wat bijvoorbeeld een mogelijkheid wordt is om uit de RAL-kleuren een keuze te maken om het aluminium in uw favoriete kleur te laten uitvoeren. In elk geval is het wel aan te raden om qua kleur aansluiting te zoeken bij de bestaande kleuren van de woning. Indien de keuze valt op een sterk afwijkende en opvallende kleur dan komt dat de uitstraling vaak niet ten goede. Uiteraard is het altijd mogelijk om een indruk te krijgen met kleurimpressies.

Isolatie en inbraakveiligheid van aluminium schuifraam

Aluminium in combinatie met isolerende beglazing zorgt voor een hoge isolatiewaarde. De thermisch isolerende uitvoering houdt niet alleen kou buiten, maar zorgt ook voor het buitenhouden van geluid. Het materiaal is zo samengesteld dat er geen wind, water of geluid het huis binnenkomt. De isolerende werking is uiteraard eveneens een groot voordeel. Daarbij is het eveneens van belang dat de hefschuifraam bestand is tegen inbraakpogingen. Of in elk geval een grote mate van weerstand biedt tegen inbraakpogingen. Daarom is het van belang dat het beslag voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. U hoeft verder geen onderhoud te plegen, want het reinigen met een sopje is voldoende voor een schoon resultaat. Een aluminium schuifraam kopen , betekent dat u voor een duurzame, fraaie en onderhoudsarme oplossing kiest.