Aluminium schuiframen
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium schuiframen

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Aluminium schuifraam prijzen

Alles over de aluminium schuifraam prijzen

Heb je beslist om nieuwe aluminium schuiframen aan te kopen, dan ben je ongetwijfeld op zoek naar informatie over de prijzen voor aluminium schuiframen. De goede optie vinden voor jouw woning en budget is niet altijd een eenvoudige zaak, zeker als je ook nog eens kwaliteit wilt hebben.

Het onderstaande overzicht geeft meer informatie over de prijzen voor aluminium schuiframen die je kan verwachten bij een gespecialiseerd aanbieder. Wat houden die prijzen in en welke factoren beïnvloeden de kosten? Vragen die hieronder worden beantwoord!

Belangrijke factoren bij prijzen voor aluminium schuiframen

Net zoals dat bij elke aankoop het geval is, wordt de prijs die je betaalt voor aluminium schuiframen bepaald door een aantal centrale factoren. Wat meer daarover vind je in het volgende overzicht:

– De afmetingen van het schuifraam

Eerst en vooral zal de prijs afhangen van hoe groot het schuifraam precies is. Een schuifdeur die uit twee delen bestaat kost logischerwijs minder dan een vierdelige schuifraam, gewoon omdat voor deze laatste meer materiaal en werk nodig zijn.

– Het materiaal van de schuifdeur

Daarbij beïnvloedt ook het gebruikte materiaal voor de schuifdeur de prijs. Kies je voor een aluminium schuifdeur, dan ben je in elk geval zeker van een voordelige aankoop: aluminium is immers één van de goedkoopste materialen die er zijn, maar het is niettemin erg stevig en duurzaam!

– Het type glas

Een vaak over het hoofd geziene factor bij schuiframen is het soort glas dat wordt gebruikt als basis. Het spreekt voor zich dat hoe beter het glas isoleert en hoe beter de kwaliteit, hoe hoger de prijs zal liggen. Een schuifdeur met gewoon dubbel glas zal minder kosten dan één met driedubbel isolatieglas!

Aluminium schuifraam prijzen

De te verwachten aluminium schuifraam prijzen

 

Het is duidelijk dat verscheidene factoren de prijs voor een schuifraam beïnvloeden. Maar wat kan je nu precies van die prijzen verwachten? Hieronder een overzicht met enkele indicaties:

  1. Een tweedelig schuifraam

Een tweedelig schuifraam beschikt over twee panelen. Bij standaard afmetingen van 2,6 meter hoogte op 3 meter breedte kan je rekenen op een prijs tussen 2900 en 3350 euro. De perfecte oplossing als je een kleine schuifraam wilt voor je woning.

  1. Een driedelig schuifraam

Bij een driedelig schuifraam is er sprake van drie onderdelen. Bij dezelfde afmetingen ligt de prijs natuurlijk iets hoger: tussen 3400 en 3850 euro. Dit is tegenwoordig de meest populaire optie bij woningen!

  1. Een vierdelig schuifraam

Ten slotte is er het vierdelig schuifraam, die perfect kan dienen als afwerking van grote ruimtes die veel lichtinval vereisen. De prijzen voor standaard afmetingen liggen hierbij tussen 4000 en 6000 euro.

Houdt er rekening mee dat bovenstaande prijzen over het algemeen inclusief levering en montage zijn.  Bij het bestellen online zijn de kosten voor enkel aankoop van een aluminium schuifraam een stuk lager dan hierboven aangegeven. Hoe dan ook liggen de aluminium schuifraam prijzen relatief laag, hoewel je wel zeker kan zijn van een uitstekende kwaliteit, een stijlvol resultaat en extra comfort in de woning!