Aluminium schuiframen
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium schuiframen

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Aluminium schuifraam voor uitbouw

Interieurtip: aluminium schuifraam voor uitbouw

Een aluminium schuifraam voor uitbouw gebruiken is dé ideale manier om je woning nog stijlvoller te maken. Ben je benieuwd of dit voor jou ook de beste keuze is? In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten!

Waarom kiezen voor uitbouw met aluminium schuifraam?

Als je graag je woning wilt uitbreiden, dan is het een goed idee om de uitbouw te doen met een aluminium schuifraam. Op die manier trek je meer licht in je woning binnen. In sommige gevallen kan dit erg handig zijn. Wanneer je bijvoorbeeld je keuken wilt uitbreiden met een eetgedeelte of als je een extra ruimte wilt om tot in rust te komen. Dankzij de schuifraam zal er niet alleen meer ruimte beschikbaar zijn, maar zal je woning ook veel knusser zijn. Ideaal voor familiebezoeken en feestjes!

Waarom aluminium? Als je kiest voor een uitbouw en je schuiframen wilt gebruiken, dan is het ook mogelijk om te kiezen voor pvc schuiframen of schuiframen uit hout. Aluminium schuiframen hebben echter enkele voordelen die schuiframen uit andere materialen niet hebben. Aluminium is ontzettend duurzaam en roest, verkleurt of vervormd niet. Bovendien is er geen materiaal zo elegant als aluminium. Wil je een moderne, strakke look? Dan zijn aluminium schuiframen voor jou de juiste keuze voor je uitbouw!

Aluminium schuifraam voor uitbouw

Moderne uitbouw: het belang van contact met de buitenwereld

Als je kiest voor een uitbouw, dan zal je kunnen kiezen tussen een standaard uitbouw, een klassieke uitbouw of een moderne uitbouw. Tegenwoordig wordt er steeds meer gekozen voor een moderne uitbouw met als doel het contact met de buitenwereld vergroten. Dat wil zeggen dat je huis niet alleen groter wordt, maar dat je ook meer kan genieten van het uitzicht van je tuin en het zonlicht dat je woning binnenkomt. Dat zorgt gegarandeerd voor meer gezelligheid in je woning. Bovendien zal de waarde van je huis flink stijgen. Een moderne uitbouw doe je het best met behulp van stijlvolle aluminium schuiframen.

Wat kost een uitbouw met aluminium schuiframen?

Voordat je je huis laat uitbouwen is het handig om meer te weten te komen over de prijs. Besef wel dat de prijs voor uitbouw erg afhankelijk is van verschillende factoren. Gemiddeld gezien zal dit je tussen de 2000 en 3000 euro per vierkante meter kosten. Het valt wel te zien welk materiaal je gebruikt, hoe groot je schuifraam is, enzovoort. Om een beter idee te krijgen van de kostprijs kan je beter raad vragen aan een professional.

Vergeet de vergunning niet!

Als je gaat uitbouwen dan heb je in sommige gevallen een vergunning nodig. Dat is het geval wanneer je uitbouw het straatbeeld zal veranderen of toch meestal. Uitbouwen die niet groter zijn dan 4 meter en zich aan de achterkant van je huis bevinden kunnen in de meeste gevallen zonder vergunning gebouwd worden. Als je het echt zeker wilt weten, dan is het verstandig om dit op voorhand bij je gemeente na te vragen. Zo kan je met een gerust hart een aluminium schuifraam voor uitbouw plaatsen!