Aluminium schuiframen
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium schuiframen

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Aluminium schuifraam voordelen

De aluminium schuifraam voordelen zijn talloos.

Geen kwaliteitsderving en nauwelijks nazorg

De aluminium schuifraam voordelen zijn buitengewoon. Geen scheuren, breuken of oxidatie. Uw aluminium schuifraam  is uitstekend beschermt tegen ultra violette stralen, nattigheid en sterke weerfluctuaties. Zonder inboeten van kwaliteit. Aardig voor als u geen lust hebt om uw houten ramen een nieuwe verflaag te bezorgen. En het onderhouden van  de aluminium schuifraam? Dat is makkelijk met water en niet-bijtende vloeibare zeep.

Hedendaags, rustiek of modern, de aluminium schuifraam voordelen zijn legio

Gaat u voor een aluminium schuifraam? Prepareer u dan op een ruime collectie van diverse stijlen. Eigentijdse ramen zonder sieromlijstingen, landelijke schuiframen of een futuristische look met dunne raamprofielen. Het diverse karakter van een aluminium schuifraam gaat zonder moeite op in om het even welke bouwtrant.

Perfect voor omvangrijke glasoppervlakken

Lichtwegend en rank, maar onwijs sterk. Deze standvastige combine van sterkte en toepassingsvriendelijkheid maakt aluminium uitermate gepast voor hoge, omvangrijke raamprojecten. Maar evenzeer voor schuiframen met enorme glasvakken. Zo bekomt uw woonhuis geheid een optimale dosis daglicht.

Aluminium hefschuifraam voordelen

Huisbraak- en brandvrij zijn eveneens zeer belangrijke aluminium schuifraam voordelen

De aluminium schuifraam voordelen zijn eindeloos. Aluminium is een extreem solide, vrijwel niet te breken grondstof. Dit weerspiegelt zich in het feit dat uw aluminium schuifraam een sterk weerstandsvermogen vertoont die indifferent is voor deformatie. Daarnaast heeft aluminium een hoger geleidende potentie, in gelijkenis met hardhout en pvc. Een significant voordeel. Want hierdoor nemen uw ramen en aluminium schuiframen minder warmte op en doorkomen ze een brand uitstekend. Met uitsluiting van dat hierbij eventueel toxische stoffen zouden vrijkomen. Dit zijn zonder twijfel zeer primaire aluminium schuifraam voordelen.

Gedegen en ecologisch, nog twee alu schuifraam pluspunten

100% herbruikbaar, zonder inboeten van kwaliteit. In tegenstelling tot hardhout en pvc, recupereren fabrikanten aluminium tot de finale gram. En door zijn vederlicht gewicht is er ook geringer dynamiek voor het vervoer noodzakelijk. Aluminium wordt niet voor niets omschreven als; “ het ecologisch metaal”.

Zeer uitgebreide kleurenmogelijkheden met een waterdichte garantie valt ook onder de aluminium schuifraam voordelen

Uw ramen en schuiframen een persoonlijk accent bezorgen? Dit is zeer eenvoudig realiseerbaar. Wij reiken u de keuzemogelijkheid uit een groot aanbod van RAL-tinten met een gladde, matte of gemoffelde structuurverf. Uiteraard voorzien van een waterdichte waarborg met superieure tintvastheid. Naast mono-kleur is ook bi-kleur beschikbaar. Hierbij past de binnenzijde van het raam met de binnenhuisinrichting en de buitenzijde met de façade.

Zowel thermisch en akoestisch een zeer goede isolatiewaarde

 

Aluminium ramen en schuiframen die slecht isoleren? Deze zijn sedert enkele jaren de wereld uit geholpen. Onbestaand dus! De invloeden van wind, water en zelfs geluid worden vakkundig uitgesloten. De 3-kamerprofielen van de  aluminium schuiframen worden geproduceerd met diverse thermische onderbrekingen en voorzien van  innoverende afdichtingsstrippen. Het eindresultaat? Prima u-waarden die probleemloos beantwoorden aan de strikte wetgeving. Daarnaast is een passief raam- en schuifraamsysteem ook beschikbaar.

Hopelijk heeft dit artikel u een klaardere kijk gegeven op de aluminium schuifraam voordelen . En draagt het bij tot het nemen van de juiste beslissing bij het bestellen van nieuwe aluminium ramen.