Aluminium schuiframen
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium schuiframen

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Aluminium schuifraam zwart bestellen

Een aluminium schuifraam in  de kleur zwart bestellen

Als u op zoek bent naar een stevige schuifraam én die het nodige karakter aan uw woning geeft, dan moet u een aluminium schuifraam zwart bestellen. U combineert hier twee zaken mee, namelijk u kiest voor aluminium als sterk materiaal en de kleur zwart voor een moderne uitstraling. Aluminium is tegenwoordig een steeds meer gekozen materiaal voor schuiframen, mede door de vele positieve eigenschappen. Daarbij speelt ook het design van een woning een steeds grotere rol. Hierbij is de kleur zwart dan ook een logische keuze.

Waarom kiezen voor aluminium?

Waarom is aluminium vandaag de dag zo populair voor een schuifraam? Ten eerste door de sterkte van het materiaal. Een schuifraam is bedoeld om regelmatig te openen en te sluiten. Sterk materiaal is dan een vereiste. Bewegende onderdelen vormen altijd een risico op het snel stuk gaan. Als uw schuifraam van aluminium is, hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken. Aluminium is tevens één van de weinige materiaalsoorten dat ondanks de sterkte, zeer licht in gewicht is. De schuifraam openen of sluiten zal u geen moeite kosten. Verder mag u met een aluminium schuifraam rekenen op een schuifraam met isolerende eigenschappen en dat u er geen enkel onderhoud aan heeft. Tenslotte is er natuurlijk de esthetische schoonheid van aluminium. Daarbij is een aluminium schuifraam in zwart in diverse soorten woningen toe te passen.

Waarom een zwarte aluminium schuifraam bestellen?

De betekenis van de kleur zwart in een interieur of woning is de afgelopen jaren aan verandering onderhevig geweest. Stond zwart in het verleden nog symbool voor somber en donker, tegenwoordig wordt de kleur zwart geassocieerd met stijlvol en luxe. Zwart kan zelfs aan een interieur worden toegevoegd om warmte te brengen.

Wit is jarenlang de standaardkleur geweest voor ramen en schuiframen. Wit alsmede een houtkleur past goed in wat klassiekere woningen, maar kan te saai zijn voor modern vormgegeven woningen. Sterker nog, uw schuifraam kan geheel wegvallen. Zwart daarentegen, is een opvallende en strakke kleur, dat overigens goed met aluminium samengaat. Uw woning zal met een zwarte aluminium schuifraam een stijlvolle en opvallende uitstraling krijgen.

Aluminium schuifraam zwart bestellen

Welk soort aluminium schuifraam zwart bestellen?

U heeft de keuze uit diverse soorten schuiframen. Ten eerste is er de keuze in grootte. Dit is vooral afhankelijk van de grote van uw woonkamer. In een kleine woning kunt u af met een tweedelige schuifraam. Dit bestaat uit een glasdeel en een schuifdeur. Dit is ook optie in een grotere woonkamer, als u niet de gehele achterzijde in glas wilt hebben. Als u dit wel wenst, dan kunt u ook nog kiezen uit een drie- of vierdelige schuifraam.

En hoe wilt u uw schuifraam openen? Een hefschuifraam opent u aan de binnenzijde door een hendel op te heffen. Vervolgens kunt u de deur zover openschuiven als u wilt en met de hendel weer vastzetten. U kunt ook kiezen voor een schuifkiepschuifdeur. Hierbij moet u de schuifraam eerst naar binnen kiepen, voordat u de schuifdeur kunt openschuiven. Hierbij is het ook mogelijk om de schuifraam gesloten te laten, maar wel in de kiepstand te zetten om te luchten. Gaat u een aluminium schuifraam zwart bestellen, dan heeft u voldoende keuzemogelijkheden en bent u gegarandeerd van een moderne en strakke uitstraling .