Aluminium schuiframen
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium schuiframen

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Aluminium schuifraam zwart kosten

Wat zou een aluminium schuifraam zwart kosten?

Misschien ben je bezig met verbouwingen en overweeg je om een aluminium schuifraam in het zwart te laten zetten, maar vraag je je af wat het zou kosten? Misschien vraag jij je ook af hoe je hier geld op kunt besparen? Dan ben je op de juiste plek terecht gekomen. Hieronder vind je namelijk de informatie die je zoekt over de kosten van een aluminium schuifraam!

Aluminium is niet het goedkoopste materiaal

Dus je wilt absoluut een aluminium schuifraam in het zwart laten installeren? Een goede keuze want een zwarte aluminium schuifraam is erg trendy en zorgt voor een luxueuze uitstraling van je huis! Toch moet je er wel rekening houden dat aluminium de duurste materiaalsoort is die je kunt kiezen. Dat komt omdat aluminium erg duurzaam is. Een aluminium schuifraam gaat maar liefst zo’n 40 jaar mee!

Daarnaast is aluminium een heel stevig materiaal die veel gewicht kan dragen. Aluminium is dus een goede investering dankzij de uitstekende kwaliteit. En aluminium heeft nog tal van andere voordelen! Aluminium is bijvoorbeeld makkelijk in onderhoud, makkelijk schoon te maken en je hoeft het niet te verven want het kleur vervaagt niet.

Aluminium is daarbovenop ook milieuvriendelijk, omdat het uit de natuur wordt gehaald en het herbruikbaar is. Zo zie je dus dat een aluminium schuifraam écht het geld waard is! Maar wat kost dat nu precies?

Aluminium schuifraam zwart kosten

Aluminium schuifraam zwart kosten, waar is de prijs van afhankelijk?

De prijs van een aluminium schuifraam is afhankelijk van verschillende factoren. Zo is de prijs bijvoorbeeld afhankelijk van hoe groot de schuifraam moet zijn, welk model je kiest en bij welke leverancier je ze gaat bestellen.

De kosten van een aluminium schuifraam worden meestal per vierkante meter berekent en gaan van zo’n 450 tot 850 euro. Voor een aluminium schuifraam waarin alles inbegrepen is betaal je dus al snel gemiddeld zo’n 2000 a 3000 euro.

Het is belangrijk om rekening te houden met wat er in de prijs inbegrepen is als je een offerte laat maken. Sommige leveranciers lijken namelijk goedkoper, maar ze vertellen je niet dat je de verplaatsingskosten nog eens zelf moet betalen. Pas daarmee dus op!

Hoe besparen op de aluminium schuifraam zwart kosten. Tips!

Het eerste wat je zeker moet doen als je geld op je aluminium schuifraam wilt besparen is het vergelijken van offertes. Veel leveranciers bieden je de optie om een gratis offerte te laten maken. Ga op onderzoek en bekijk welke leverancier het voordeligste uitkomt, rekening houdend met alle kosten natuurlijk. De grootste kost aan een aluminium schuifraam is de schuifraam zelf, daarop kan je dus nauwelijks besparen. Je kan wel kiezen voor een goedkoper model. Een gewone schuifraam is bijvoorbeeld goedkoper dan een hefschuifraam. Daarnaast kan je ook besparen op de glassoort. Een vierde van de kost gaat naar het plaatsen van de schuifraam en daarop kan je wel veel besparen! Ben je zelf superhandig? Plaats de schuifraam zelf en betaal 25 procent minder! Niet zo handig? Dan kan je de vaklui helpen waar het lukt, zo moeten de vakmensen minder uren draaien.

Zo, nu ben je op de hoogte van de aluminium schuifraam zwart kosten!