Aluminium schuiframen
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium schuiframen

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Aluminium schuifraam zwart

Een stijlvolle aluminium schuifraam zwart

Als u een nieuwe schuifraam wilt laten plaatsen in uw woning, heeft u dan wel eens aan een aluminium schuifraam zwart gedacht? Op uw zoektocht naar een nieuwe schuifraam, zult u vele soorten schuiframen tegenkomen in allerlei vormen en van diverse materialen. Daarbij moet u rekening houden met de functionele eigenschappen van een schuifraam, zoals hoe isolerend, onderhoudsvrij en hoe sterk is een schuifraam, maar ook welk materiaal en kleur past het beste bij uw woning. Niet voor niets is het gebruik van aluminium tegenwoordig erg populair.

.

Welk soort schuifraam?

Het soort schuifraam dat u laat plaatsen is natuurlijk erg belangrijk. Een tweedelige schuifraam bestaat uit één glasschuifdeur en één schuifdeur en is ideaal voor een kleinere woonkamer. Het mooiste is een schuifraam dat de gehele achterzijde van de woning beslaat, zodat u een fraai overgang heeft van de woning naar de tuin. Als u een grote woonkamer heeft, dan kunt u ook voor een drie- of vierdelige schuifraam kiezen. Daarnaast kiest u de openingswijze van het schuifgedeelte, zoals een hefschuifraam of een kiepschuifraam. Bij een hefschuifraam opent u door middel van een hendel het schuivende gedeelte en bepaald u zelf hoe ver u de deur openzet door de deur met de hendel vast te zetten. Bij een kiepschuifraam kunt u het bewegende gedeelte in de kiepstand zetten. Ideaal als u uw woonkamer wilt luchten zonder dat de schuifdeur helemaal open staat.

Aluminium schuifraam zwart

De voordelen van aluminium

Pvc schuiframen zijn al jaren zeer populair. Toch hebben schuiframen van aluminium enkele grote voordelen, wat de reden is voor de stijgende populariteit van aluminium. Hout en pvc kunnen lijden onder de weersomstandigheden en uv-stralen. Dit is bij aluminium niet het geval. Aluminium is hier veel beter tegen bestand. Naast het feit dat aluminium zeer sterk materiaal is, is het vele malen lichter dan bijvoorbeeld staal. Een aluminium draagconstructie verdraagt ook een veel zwaardere en grotere glaspartij dan pvc. Verder heeft aluminium een hoge isolatiewaarde en is een schuifraam van aluminium altijd zeer stijlvol om te zien.

Een aluminium schuifraam in zwart

Een schuifraam van aluminium geeft uw woning een zeer strak en minimalistische uitstraling. U kunt deze uitstraling versterken door te kiezen voor een zwarte aluminium schuifraam. Hoewel een aluminium schuifraam ook in haar originele kleur en andere kleuren verkrijgbaar is, geeft een zwarte kleur net dat beetje luxe dat uw woning nodig heeft. Een interieurstijl dat momenteel zeer trendy is, is een industrieel interieur. Een zwarte aluminium schuifraam past hier naadloos in. Aluminium is een materiaalsoort dat in deze interieurstijl goed gebruikt kan worden en zwart is één van de hoofdkleuren van een industrieel interieur. Maar ook in andere interieurstijlen zal een aluminium schuifraam in zwart een opvallend element zijn.

Met een zwarte aluminium schuifraam bent u trendy

Een witte pvc schuifraam kan naar verloop van tijd saai worden. Vervangen zult u uiteraard niet zo gemakkelijk doen en in een andere kleur schilderen is onmogelijk. Een zwarte aluminium schuifraam zal door het gebruik van aluminium en de kleur zwart niet zo snel vervelen. Het is zeer trendy en ook na verloop van jaren, zult u er nog veel plezier aan beleven. Daarnaast geeft u uw woning een zeer strakke, luxueuze en moderne uitstraling. U heeft daarom een goede reden om te kiezen voor een aluminium schuifraam zwart .