Aluminium schuiframen
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium schuiframen

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Aluminium schuifwand

Waarom een aluminium schuifwand een goede keuze is

Van plan om je huis te renoveren? Overweeg dan zeker om aluminium schuifwanden te laten plaatsen. Aluminium schuifwanden hebben ontzettend veel voordelen en ze zijn een goede investering. Lees snel verder en ontdek wat aluminium schuifwanden jou kunnen bieden!

Een Aluminium schuifwand heeft een hip & strak design

Aluminium schuifwanden zorgen voor een hippe en strakke uitstraling van je interieur. Hou jij van een moderne woning? Dan zijn aluminium schuifwanden een goede optie. Maar je hoeft daarom niet te kiezen voor een moderne woning. Aluminium schuifwanden bieden meerwaarde aan elke stijl van interieur. De aluminium schuifwanden zijn er bovendien in verschillende uitvoeringen. Diegene met een fijn profiel zijn ideaal voor een moderne woning, kies je voor een robuuster exemplaar dan past dat mooi in een industrieel interieur. Voor elk interieur is er wel een mooie aluminium schuifwand die erbij past! Over het algemeen geldt wel dat aluminium schuifwanden zorgen voor een strakke, doch sierlijke uitstraling.

Aluminium schuifwand

Gedaan met urenlang schrobben

In drukke tijden zoals deze, vind je het vast wel belangrijk om zoveel mogelijk tijd uit te sparen. Wanneer je eens een dagje thuis bent, wil je niet al je dierbare tijd verliezen aan het urenlang schrobben van je schuifraam. Als je voor aluminium kiest, dan bespaar je jezelf veel tijd! Voor aluminium heb je geen speciaal product nodig. Al wat volstaat is een sopje en een goede spons. Het duurt slechts enkele minuten. Aluminium blijft er ook lang mooi uitzien, omdat de kleur van het aluminium niet kan vervagen. Je hoeft aluminium dus ook niet opnieuw te schilderen.

Een aluminium schuifwand creëert licht en ruimte

Aluminium schuifwanden zijn ideaal voor het creëren van licht in je woning. Aluminium is een stevig materiaal, wat wil zeggen dat een fijn profiel al heel wat gewicht kan dragen. Dat is één van de redenen dat aluminium schuifwanden zoveel licht doorlaten. Voldoende licht in je woning is erg belangrijk. Het is niet enkel belangrijk voor de uitstraling van je woning, maar ook voor je gezondheid. Sombere kamers kunnen negatief werken op je humeur en kunnen na verloop van tijd zelfs een depressie teweegbrengen. Het is een beetje vergelijkbaar met de negatieve gevoelens die je kunt voelen in de winter. Deze ontstaan ook grotendeels door een te kort aan zonlicht. Denk aan je gezondheid en kies voor ramen met kozijnen die genoeg licht binnenlaten en geniet van de zonnestralen die erdoor schijnen, ze doen je goed!

Een aluminium schuifwand gaat erg lang mee

Aluminium is niet enkel mooi, makkelijk in onderhoud en stevig. Alu gaat ook heel lang mee! Aluminium is misschien niet het goedkoopste materiaal, maar het is zijn prijs meer dan waard. Als je kiest voor aluminium, dan ben je voor de volgende 40 jaar op je gemak. Het materiaal zal niet verslijten. Ook de kleur en de vorm blijven behouden en je hoeft het aluminium zelf niet te schuren en verven na tijd. Als je met dit alles rekening houdt, dan is aluminium eigenlijk goedkoop. Je hebt geen onderhoudskosten en het is één van de materialen die het langst meegaat.

Redenen genoeg dus om voor aluminium schuifwanden te kiezen!