Aluminium schuiframen
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium schuiframen

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Aluminium voordeur prijs

Als je van plan bent om een nieuwe voordeur te kopen, dan is het handig dat je op de hoogte bent van de aluminium voordeur prijs. Alleen zo kan je de beste keuze maken. Daarom hebben wij voor jou hieronder een handig overzicht gemaakt!

Waarom een aluminium voordeur

Aluminium voordeuren hebben heel wat voordelen. Ze hebben een modern uiterlijk en vragen weinig onderhoud. Daarnaast hebben ze ook een lange levensduur. Dit komt omdat aluminium vorm- en kleurvast is. De stevigheid voor aluminium zorgt tevens voor je veiligheid, je kunt een aluminium deur namelijk makkelijk voorzien van veilige sloten. Dankzij hun moderne uitstraling passen ze uitstekend bij een modern interieur, maar aluminium is verkrijgbaar in heel veel variaties, waardoor er voor elke interieurstijl wel een gepaste aluminium voordeur is.

Aluminium voordeur prijs

Aluminium voordeur prijs

De prijs van een aluminium voordeur is natuurlijk afhankelijk van de afmetingen en het type dat je kiest. Over het algemeen kost een deur van 2m op 0,9m tussen de 1150 en 1300 euro. Dit is de gemiddelde kostprijs van een enkele deur met btw.

Aluminium voordeur prijs

Afwerkingsmogelijkheden voor aluminium voordeuren

Als je voor een aluminium deur kiest, wat zijn dan de opties? Een van de grote voordelen van een aluminium deur is dat het verkrijgbaar is in ontzettend veel uitvoeringen. Voor elke stijl is er een passende voordeur. Je kunt de deuren verkrijgen in elke mogelijke RAL-kleuren. Daarnaast kan je nog kiezen voor extra beveiligingsopties, zoals extra veiligheidssloten en veiligheidsglas. Aluminium is perfect combineerbaar met glas, dit zorgt tevens voor een moderne en frisse uitstraling.

Ook als je voor glas kiest in combinatie met aluminium, zijn er veel mogelijkheden, want ook glas is er in verschillende soorten. Je kunt kiezen voor helder, mat, gespiegeld of gezandstraald glas. De prijs van je deur zal dus ook afhangen van voor welke afwerkingsmogelijkheid dat je kiest. Hou daar rekening mee!

Aluminium voordeur prijs

Waar moet je op letten bij de aankoop van een voordeur in aluminium?

Als je een aluminium deur gaat kopen, dan zijn er wel een aantal dingen waarmee je rekening moet houden bij de aankoop. Zo is het bij een voordeur bijvoorbeeld belangrijk dat je erop let dat de deur past bij de stijl van je woning. Welke voordeur je kiest is erg belangrijk, want je voordeur bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je gevel en je gevel is het visitekaartje van je woning.

Je kunt er het best voor kiezen om de voordeur in dezelfde kleur en/of materiaal te kiezen als je ramen. Zo zorg je voor een mooi geheel! Sta zeker ook eens stil bij je veiligheid. Een voordeur moet je huis voldoende kunnen beschermen tegen inbraken. Het is daarom geen overbodige luxe om je voordeur te voorzien van veiligheidssloten. Als je kiest voor een aluminium voordeur met glas, dan kan je er beter voor zorgen dat het veiligheidsglas is. Zo ben je beter beschermd!