Aluminium schuiframen
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium schuiframen

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Aluminium voordeur zwart

De voordelen van een aluminium voordeur zwart

Een aluminium voordeur zwart laten plaatsen? Dat heeft zo zijn voordelen. Ze zijn niet voor niets zo populair! Ben je benieuwd naar de voordelen? Hieronder kom je er meer over te weten!

Een aluminium voordeur zwart: de voordelen

Een aluminium deur heeft heel wat voordelen, als je kiest voor een zwarte deur dan komen daar nog extra voordelen bij. Zwart is een kleur die elegantie en stijl uitstraalt. Het is niet voor niets dat deze kleur zo populair is in moderne en industriële interieurs. Doordat zwart een neutrale kleur is, past het ook goed in elk ander interieur. Bij een landelijk interieur kan de kleur zwart bijvoorbeeld voor extra warmte zorgen. Het valt dus een beetje te zien welke stijl je verkiest. Er is sowieso keuze genoeg voor elk interieurtype! Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een zwarte aluminium deur met glas of een deur volledig uit aluminium. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van aluminium? We sommen ze voor je op!

Aluminium voordeur zwart

Een goede milieuvriendelijke oplossing

Lang niet alle materialen zijn even milieuvriendelijk en tegenwoordig is dat toch ook een belangrijk punt om op te letten. Als je dus opzoek bent naar een voordeur die milieuvriendelijk is, dan is een aluminium voordeur een goede keuze! Aluminium is namelijk 100 procent recyclebaar.

Aluminium voordeur zwart

Een aluminium voordeur zwart is makkelijk te plaatsen

Aluminium is een licht materiaal, waardoor het makkelijk te plaatsen is. Dat zorgt ervoor dat je minder plaatsingskosten betaalt. Laat je niet misleiden, want ondanks dat aluminium een erg licht materiaal is, is het ook een stevig materiaal dat lang meegaat!

Materiaal met een lange levensduur

Aluminium is een materiaal met een lange levensduur. Aluminium roest, verkleurt of vervormt niet. Dit soort deur gaat wel tot 40 jaar mee! De poederlaklaag die op het aluminium wordt aangebracht maakt het materiaal zelfs nog steviger. Daarnaast is aluminium ook erg onderhoudsvriendelijk. Je reinigt het makkelijk zelf met wat water en milde zeep. Dankzij zijn strak uiterlijk blijft er ook geen vuil achter de hoekjes hangen, wat het reinigen niet alleen makkelijker maakt, maar ook veel aangenamer.

Aluminium voordeur zwart

Voor iedere stijl een aluminium voordeur

Aluminium deuren die zijn er in alle soorten en maten. Daardoor zijn ze geschikt voor elke bouwstijl van modern tot authentiek. De poederlaklaag zorgt ervoor dat ze verkrijgbaar zijn in honderden verschillende kleurtjes en die kleur blijft ook behouden, ondanks de blootstelling aan wisselende weersomstandigheden. Als je gaat voor een strakke, moderne look dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een aluminium deur met glas, want aluminium is uiterst geschikt voor grote glaspartijen.

Aluminium is een veilige keuze

Aluminium is sterker dan heel wat andere materialen, zoals hout of PVC. Daardoor is het een goede keuze als je opzoek bent naar een uiterst veilige voordeur. Voorzien van een paar stevige sloten geef je de inbrekers, dankzij een aluminium voordeur, geen kans en dat is zeker een belangrijk punt om rekening mee te houden in je zoektocht naar de ideale voordeur!