Aluminium schuiframen
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium schuiframen

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Belgisch aluminium schuifraam

Waarom kiezen voor een Belgische aluminium schuifraam

Een Belgische aluminium schuifraam is een echte meerwaarde voor je huis. Het creëert meer licht, het grote raam kan overdag het overgrote deel van je woonkamer verlichten met natuurlijk daglicht. Er ontstaat meer ruimte doordat je openslaande deuren vervangt door een schuifdeur. Door deze schuifdeur volledig open te schuiven ontstaat er meer ruimte in je woonkamer en nemen de deuren geen ruimte meer in beslag. Daarnaast komt er meer frisse lucht je huis in. Vooral na een warme zomerdag is het lekker om de deur helemaal open te zetten en het huis goed door te laten luchten.

Voor de uitstraling, het onderhoud en de prijs is het wel van belang welk materiaal je kiest. Een Belgische aluminium schuifraam is om meerdere reden een zeer geschikte schuifraam voor het creëren van deze meerwaarde voor je huis.

Uitstraling Belgische aluminium schuifraam

Een Belgische aluminium schuifraam heeft een strakke uitstraling en past daarom goed in moderne, of strak ingerichte woningen. De strakke uitstraling en het vele licht dat de woonkamer binnen komt door de schuifraam, geeft je woning een echte meerwaarde. Een Belgisch aluminium schuifraam zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling van je huis.

Materiaal

Het aluminium materiaal is erg licht in gewicht, hierdoor doe je de schuifraam gemakkelijk open en weer dicht. Daarnaast is aluminium onderhoudsarm, stevig en duurzaam waardoor het materiaal lang mee gaat. De stevigheid van dit materiaal maakt het zeer geschikt voor grote ramen.

Belgisch aluminium schuifraam

Aluminium, hout of pvc?

Naast aluminium schuiframen bestaan er ook houten en pvc schuiframen. Hout en pvc zijn op korte termijn goedkopere alternatieven, maar op lange termijn niet omdat een aluminium schuifraam langer meegaat en onderhoudsarm is.

Daarnaast is de uitstraling van hout en pvc minder modern en elegant als bij aluminium en is het gewicht zeker een voordeel. Doordat aluminium licht in gewicht is, wordt het voor ouderen of kinderen makkelijker de schuifraam open te maken.

Prijs van een Belgisch aluminium schuifraam

De prijs van een Belgisch aluminium schuifraam ligt wat hoger dan de prijs van schuiframen van andere materialen. Maar dit is een investering die het zeker waard is. De schuifraam heeft een langere levensduur, waardoor het op lange termijn juist geld bespaart. Daarnaast is aluminium onderhoudsarm materiaal en bespaar je dus kosten voor het onderhoud van je schuifraam.

Kortom, niet alleen vanwege de elegante en moderne uitstraling is een aluminium schuifraam een goede keus. De duurzaamheid van het materiaal, het lichte gewicht en minimale onderhoud maken deze Belgische aluminium schuifraam de beste keus.