Dubbel aluminium schuifraam
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Dubbem aluminium schuifraam

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Dubbel aluminium schuifraam

Een stijlvol interieur dankzij het dubbel aluminium schuifraam

Wil jij ook graag een stijlvol interieur? Dan is het misschien een goed idee om te kiezen voor een dubbel aluminium schuifraam. Een dubbel schuifraam geeft een mooie en elegante uitstraling aan je woning en past goed bij elk soort interieur! Maar hoeveel kost zo’n schuifraam juist?

Wat is dat juist een dubbel aluminium schuifraam?

Een dubbel schuifraam heeft een gedeelte dat vast zit en een gedeelte dat open kan. Dat is handig want zo spaar je ruimte uit en laat je het licht goed binnenvallen. Ook creëert zo’n schuifraam een mooie overgang tussen het buiten en binnen gedeelte van je woning.

Wat zal het dubbel aluminium schuifraam je kosten?

De kosten van zo’n dubbel schuifraam hangt natuurlijk af van de grootte van het schuifraam en het materiaal waaruit het gemaakt werd. Een aluminium schuifraam hoort bij de duurdere prijsklasse, maar is wel erg kwaliteitsvol en duurzaam. Ook iets om rekening mee te houden!

Een voorbeeldje van wat de kosten zo ongeveer zullen zijn:

Een dubbel schuifraam van zo’n 2 op 2.20 meter zal je tussen de 1400 en 2400 euro kosten. Daarnaast moet je nog rekening houden met de kosten voor het inmeten, die liggen tussen de 95 en 145 euro. Hou ook rekening met de plaatsingskosten, dit ligt gemiddeld tussen de 500 en 1000 euro.

Een dubbele schuifraam van aluminium is dus niet goedkoop, aluminium is zelfs het duurste materiaal dat je kunt kiezen maar er zijn ook veel voordelen aan aluminium. Aluminium is sterk en duurzaam materiaal en gaat dus langer mee dan de andere varianten. Met een enkele frame kan je een grote glaspartij voldoende ondersteunen, waardoor het een mooi uitzicht heeft.

Dubbel aluminium schuifraam

Hoe kan je geld besparen op een dubbel schuifraam?

Op alles kan je geld uitsparen, dus ook op een dubbel schuifraam. Daarvoor kan je het best een kijkje nemen naar de opbouw van de totaalprijs. De schuifraam is de grootste kost, daarna betaal je ook plaatsingskosten en voorrijkosten. Het beste kun je dus geld besparen op de schuifraam zelf.

Dit doe je door goed marktonderzoek te doen en eventueel te kijken op de verschillende online marktplaatsen. Je kan bijvoorbeeld kosten besparen door de schuifdeur zelf te plaatsen, maar dan moet je wel al wat kennis van zaken hebben. Door het zelf te plaatsen kan je hoogstens zo’n 25 procent uitsparen. Lukt het je niet om het dubbel schuifraam volledig zelf te installeren? Dan kan je de arbeidsuren doen minderen door zelf hulp te bieden waar mogelijk.

Ook op het model van het dubbel aluminium schuifraam kan je geld besparen. kies je voor een hefschuifraam? Dan zal je meer neertellen dan voor een draai-kiep schuifraam! Ook op het glas dat je kiest kan je besparen. Ten slotte is het altijd verstandig om verschillende offertes met elkaar te vergelijken, om de beste prijs te kunnen krijgen. Er bestaan online gratis vergelijkingstools die je hiermee kunnen helpen.

Een aluminium schuifraam is dus eigenlijk een investering. Met een dubbel aluminium schuifraam krijgt je huis een luxueuzere uitstraling en ook de waarde van je huis gaat meteen omhoog.