Goedkoop Aliplast aluminium schuifraam
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Goedkoop Aliplast aluminium schuifraam

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Goedkoop Aliplast aluminium schuifraam

De hamvraag bij de aanschaf van een goedkoop Aliplast aluminium schuifraam!

 

Waarom is de aanschaf van een goedkooe Aliplast aluminium schuifraam niet altijd een kat in een de zak kopen? Niet duur is een slechte koop beduidt: indien je ergens gering voor betaalt, kun je alsnog prijzig  uit zijn mits wat je aangekocht hebt van waardeloze deugdelijkheid is en derhalve al vlug hersteld of vernieuwt moet worden. Deze zegswijze start bij de veronderstelling dat iets wat niet veel kost, dikwijls geringere deugdelijkheid bevat als iets duurs.

Maar is dat wel altijd zo? We gaan je in dit artikel een ander beeld schetsen . Snel zal je merken dat goedkoop aankopen wel degelijk zeer positief kan uitdraaien.

Waar zitten deze enorme prijsverschillen bij de aankoop van een alu schuifraam?

 

Wat opvalt als je de aluminium ramen markt bekijkt, is dat de prijzen voor deze alu ramen soms wel tot 300 % hoger liggen . Waarom is dat hoor ik je al afvragen . Wel het antwoord is helder. De prijzen worden door de bedrijven kunstmatig hoog gehouden om er een maximale winst uit te putten.

Bovendien zitten alle grote spelers die aluminium schuivende deuren produceren in België en Duitsland. Aliplast en Reynaers zijn de toppers op gebied van Aluminium ramen. Zij zetten de toon en geven de laatste nieuwe trends aan.

Uiteraard als je zaken kan doen met een bedrijf dat een enorme productie heeft  en hun grondstoffen in bulk aankoopt aan zeer voordelige prijzen, dan weerspiegelt dit zich bij de verkoopprijs . Massaal inkopen, volledige automatisatie van de productielijnen en alles in eigen beheer realiseren zijn de drie pijlers voor de realisatie van een goedkoop Aliplast aluminium schuifraam.

Goedkoop Aliplast aluminium schuifraam

Waarom blijft de prijs van een Alu raam hoog ?

 

In ons land is er nog steeds een grote voorliefde voor de warme houten ramen . Mooi , maar wie gaat die hardhouten ramen met die lekkere warme uitstraling om de twee jaar schuren en schilderen? Juist, jij! Veel plezier bij deze steeds terugkomende activiteit . O ja,  je kan het ook uitbesteden aan een schilder. In 10 jaar lopen de schilderkosten dan zo hoog op dat de prijs van je houten ramen het dubbele bedraagt als die van aluminium.

Opteren kan je trouwens ook voor pvc , wat  bij renovatie projecten de huidige nummer 1 is. Maar vergeet niet dat deze pvc schuifdeuren reeds na 10 jaar de eerste ernstige gebreken vertonen. Met aluminium ramen en deuren heb je dit probleem nooit en ben je voor je ganse leven gerust . Geen onderhoud  of nazorg!

Samenvattend is het de denkwijze van onze landgenoten die de prijs van aluminium ramen mede hoog houd. De meeste bedrijven zitten in de houten en pvc ramen business. Dus er is weinig aanbod van bedrijven die gespecialiseerd zijn in alu ramen. Weinig bedrijven , minder vraag naar het product en derhalve blijft de prijs aan de hoge kant. Of..; juist je kiest voor een buitenlands bedrijf met een distributieafdeling in België. Wanneer je dit vind doe je een gouden zaak!