Raam op maat online
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Raam op maat online

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Raam op maat online

Wil jij een raam op maat online bestellen? Dat kan! Ramen maken namelijk een groot deel uit van de uitstraling van jouw woning en dus is het wel zo belangrijk om dit goed voor elkaar te hebben. Ramen komen echter voor in allerlei verschillende vormen en maten. Het kan dus lastig zijn om te bepalen welk raam jij precies nodig hebt.

Gelukkig kan je een raam op maat laten maken. Dan wordt het raam exact zo gemaakt zoals jij nodig hebt. Wil je meer ontdekken over ramen op maat online bestellen? Lees dan snel verder.

Waarom een raam op maat online?

Kies jij ervoor om een raam op maat online te bestellen, dan maak je het eenvoudig voor jezelf. Er hoeft niemand in je woning te komen om te meten. Hier moet je vaak voor betalen, maar zelf kan je dit ook eenvoudig doen. Je meet het te vervangen raam op en vervolgens geef je dit door op de webshop.

Het raam wordt dan voor jou op maat gemaakt en bij jou thuis afgeleverd. Je kunt direct gaan genieten van een gloednieuw raam. Mocht je een echte doe-het-zelver zijn, kan je ervoor kiezen om het raam zelf te gaan plaatsen, maar het is ook mogelijk om deze te laten plaatsen.

Welk raam op maat online kan ik bestellen?

In iedere woning zitten weer andere ramen. De ene heeft bijvoorbeeld een schuifraam nodig, terwijl de ander juist op zoek is naar een draairaam. Gelukkig kan je ieder type raam online op maat bestellen.

Op die manier krijg je altijd het exacte raam waar jij naar op zoek bent. Van kiepraam tot uitzetraam, het kan allemaal. Het raam dat jij nodig hebt, wordt snel bij je afgeleverd zodat je direct van de voordelen kan gaan genieten.

Raam op maat online

Welk materiaal is het beste?

Bij het uitkiezen van ramen zal je opvallen dat er verschillende materialen zijn waar je uit kunt kiezen. Zo is het mogelijk om een houten raam te kiezen bijvoorbeeld. Ook een pvc raam is mogelijk, maar aluminium ramen zijn vaak de beste keuze.

Deze hebben een prachtige uitstraling, zijn makkelijk schoon te houden en zijn bovendien erg duurzaam.

De ramen schoonmaken

De online bestelde ramen zullen uiteraard ook weer een keer schoon gemaakt moeten worden. Van vieze ramen wordt namelijk niemand vrolijk en het doet gelijk af aan de uitstraling van je woning. Maar hoe kan je de ramen het beste schoonmaken?

De beste manier is, om een mengsel te gebruiken van water en een mild schoonmaakmiddel. Hiermee kan je de ramen reinigen, zonder aan het raam zelf en aan alles eromheen eventueel schade toe te brengen. Wanneer je dit een eens in de paar maanden doet, zal je het gehele jaar kunnen genieten van schone ramen. Let er op dat je bij het schoonmaken geen schoonmaakmiddel gebruikt dat chloor of een ander agressief middel bevat. Doe je dit wel, dan bestaat de kans dat je toch wat schade aanricht.