Aluminium schuiframen
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium schuiframen

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Reynaers aluminium vouwdeuren

Bent u op zoek naar een goed en mooi deursysteem voor toegang tot uw tuin? Overweeg dan eens Reynaers aluminium vouwdeuren. Deze fabrikant van vouwdeuren maakt prachtige complete vouwdeursystemen die een aanwinst voor uw woning zijn. U creëert hiermee een open toegang vanuit uw woonkamer tot uw terras of tuin. De tuin wordt als het ware bij de woonkamer aangetrokken. Hierbij geniet u niet alleen in de zomer van de vouwdeuren, maar door de grote glaspanelen ook in de winter van een wintertuin.

De vouwdeuren van Reynaers

Met vouwdeuren van Reynaers heeft u echt een topproduct in huis. Zoals de naam al aangeeft, bestaat het systeem uit met elkaar verbonden glazen vouwdeuren. In gesloten toestand heeft u een prachtig uitzicht over uw tuin en er komt voldoende daglicht binnen. Bij mooi weer schuift u de vouwdeuren tegen elkaar in een hoek en uw gehele achtergevel is volledig open. Uw terras en tuin worden hiermee volledig geïntegreerd met uw woonkamer. Zonder enige moeite loopt u de tuin in en uit. En het maakt niet uit hoe groot de gevel van uw woning is. Reynaers heeft verschillende type vouwdeuren in vrijwel alle afmetingen. De vouwdeuren van Reynaers zijn perfect afgewerkt met aluminium profielen die sterk zijn en bovendien zeer stijlvol om te zien.

CF 77 vouwdeuren van Reynaers

De vouwdeuren van Reynaers staan bekend onder de productnaam CF77. De glazen panelen, ook wel vleugels genoemd, worden naar wens of naar binnen of naar buiten geschoven. Daarbij kunt u zelf de afmetingen van de vleugels kiezen en de hoeveelheid vleugels. Reynaers levert haar vouwdeuren vanaf 2 vleugels tot maar liefst 8 vleugels. Voor ieder type en afmeting gevel zijn er wel vouwdeuren van Reynaers beschikbaar. De vleugels kunnen een afmeting hebben tot 1.20 meter in de breedte en tot 3 meter in de hoogte.

 

Van de CF 77 vouwdeuren zijn twee types beschikbaar. De CF 77 – Fu vouwdeuren zijn in functionele stijl met aluminium profielen in standaard dikte. Wenst u juist een elegantere stijl, kiest u dan voor CF 77 – SL. Dit type vouwdeuren behoort tot de ‘Slim Line’ en is uitgevoerd met extra slanke aluminium profielen. Bovendien kan één van de vleugels als deur worden gebruikt, zonder dat u de vouwwand zelf hoeft in te schuiven.

Reynaers aluminium vouwdeuren

Waarom aluminium voor uw vouwdeuren?

Het feit dat Reynaers voor haar vouwdeuren aluminium gebruikt is niet geheel toevallig. Met aluminium vouwdeuren geniet u van veel voordelen. Ondanks dat aluminium zeer sterk materiaal is, is het ook zeer licht materiaal. Hierdoor zult u de vouwwand zonder moeite kunnen invouwen. Standaard biedt aluminium een hoge thermische isolatie. U kunt met Reynaers vouwdeuren overigens zelf het niveau van thermische isolatie kiezen. En natuurlijk is het een groot voordeel dat u geen enkel onderhoud aan aluminium heeft en dat aluminium vouwdeuren een zeer lange levensduur hebben.

Stijlvolle Reynaers aluminium vouwdeuren

Het gebruik van aluminium vouwdeuren van Reynaers zal voor een betere uitstraling van uw woning zorgen. De vouwwanden zien er luxe en zeer stijlvol uit en geven uw woning het nodige karakter. De vouwwanden zijn geschikt voor alle type woningen, of u nu een klassieke woning of een hypermoderne woning heeft. Omdat de Reynaers aluminium vouwdeuren een zeer lange levensduur hebben, waarborgt u tevens een hogere woningwaarde voor de lange termijn.