Aluminium schuiframen
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium schuiframen

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Vouwdeuren zwart

Bent u eraan toe om uw pand eens een frisse en moderne uitstraling te geven met nieuwe deuren? Dan moet u zeker eens denken aan de voordelen die vouwdeuren zwart u kunnen brengen. Vouwdeuren in de gewilde kleur zwart zijn een nieuwe variant op de breed toegepaste schuifdeuren. Met zwarte vouwdeuren creëert u in één klap een geheel nieuwe uitstraling. Daarnaast gaat er een wereld aan mogelijkheden voor u open met deze trendy en tevens praktische luxe vouwdeuren.

Vouwdeuren zwart realiseren een open façade

Met vouwdeuren zwart is het heel gemakkelijk om uw woon- of bedrijfsruimte voor een groot deel open te stellen. Bovendien realiseert  u  hierdoor snel een goede verbinding met buiten. Nog een groot voordeel is dat u  niet langer gebonden bent aan de vaste afmetingen van de deuropening, zoals bij openslaande deuren of schuifdeuren het geval is. U kunt in alle vrijheid bepalen wat de breedte van de doorgang moet worden door te variëren met het aantal deurelementen.

Regelbare deuropening van vouwdeuren zwart

Vouwwanden kunnen maar liefst zes deurelementen omvatten. Het is de ideale constructie om toe te passen voor zowel bedrijfspanden als particuliere woningen. Naar wens kan de façade groter of kleiner gemaakt worden en maakt u uw woning of winkelpand altijd goed toegankelijk. Voor winkelruimtes is het een handige manier om het contact met het winkelend publiek te vergroten en zo de klant naar binnen te trekken. De producten kunnen goed gepresenteerd worden en zijn vanaf de straat al duidelijk zichtbaar. Voor woningen zijn vouwdeuren eveneens een uiterst praktische en tegelijkertijd de meest esthetische oplossing voor de inrichting van de (achter)gevel.

Vouwdeuren zwart

Gemakkelijk een handige doorgang creëren of een extra ruimte

Door het handige vouwmechanisme wordt er weinig ruimte in beslag genomen, wanneer u de verschillende elementen van uw vouwwand opent. Zo is het mogelijk een vrije doorgang te creëren zonder obstakels. Het zorgt ervoor dat uw living en tuin of winkel- en buitenruimte meer één geheel met elkaar vormen en dat u zonder enige belemmering van binnen naar buiten loopt en vice versa. Bovendien zijn vouwdeuren zwart zeer mooi en strak vormgegeven. De uitvoering met slanke profielen in zwart zorgt voor een moderne, verfijnde en luxe uitstraling. Deze vouwdeuren zijn ook zeer geschikt om toe te passen bij de uitbreiding van uw woning of bij het plaatsen van een serre of veranda. Denk ook eens aan de mogelijkheden binnen om een deel van uw woonruimte naar wens van de rest af te scheiden en zo gemakkelijk een eigen werkruimte te realiseren.

Duurzame vouwdeuren zwart

Met vouwdeuren bent u voordelig uit. U zult zien dat de aanschaf van vouwdeuren zwart in alle opzichten aantrekkelijk is. De prijzen zijn gunstig en u bent in staat om aanzienlijk te besparen op uw energiekosten. Vouwdeuren hebben goed geïsoleerde aluminium profielen en zijn voorzien van dubbel glas, het zogeheten hoogrendementsglas. Dit energiebesparende dubbel-glas heeft een zeer hoge isolatiewaarde. Het beschermt uw woning of bedrijfsruimte optimaal tegen koude in de winterperioden en houdt de warmte in huis goed vast. In de zomer daarentegen zorgt het ervoor dat uw woon- of werkruimte lekker koel blijft door de goed isolerende werking. Met vouwdeuren zwart kiest u voor duurzaamheid, want ze hebben ook nog eens erg lange levensduur. Informeer naar uw mogelijkheden en maak een afspraak om de vouwdeuren zwart te komen bekijken!