Aluminium schuiframen
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium ramen of deuren nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

078 700 299

Aluminium schuiframen

24/24 uur 7 dagen op 7 bereikbaar per email!

Stuur ons een mailtje en u ontvangt binnen de 2 à 3 uur gemiddeld een passend antwoord.

info@aluminiumraamwinkel.be

Beoordelingen

Zwart aluminium schuifraam

De charme en voordelen van een zwart aluminium schuifraam

Schuiframen in allerlei soorten en maten en dan vooral het zwart aluminium schuifraam worden steeds populairder. Als het aankomt op schuiframen, is er in België een ontwikkeling waar te nemen waarbij het aluminium schuifraam steeds populairder wordt onder huiseigenaren en eigenaren van (bedrijfs-)panden. Of het nu een witte, grijze of zwarte aluminium schuifdeur betreft: in vergelijking met pvc of hout heeft het materiaal aluminium diverse voordelen. Welke zijn deze precies? En wat zijn de mogelijkheden als het gaat om aluminium schuiframen?

Waarom kiezen voor een zwart aluminium schuifraam?

Een witte, grijze of zwarte aluminium schuifdeur of een andere kleur schuifraam plaatsen heeft meerdere voordelen. De grootste is wellicht dat een aluminium schuifraam een enorm groot glasoppervlakte kan dragen. Doordat aluminium schuiframen robuust en sterk zijn, kunnen ze moeiteloos grote glasplaten dragen. In de tweede plaats is een aantrekkelijk voordeel van aluminium ramen dat ze sterk en duurzaam zijn. Een aluminium schuifraam gaat feitelijk een leven lang mee. En qua gewicht hoef je je geen zorgen te maken, want aluminium is lichter dan je denkt. Weer een ander voordeel is dat een zwart aluminium schuifraam goed isoleert.

Verder ziet een eigentijdse schuifraam van aluminium er modern en strak uit en is in allerlei uitvoeringen en profielen verkrijgbaar. Ook interessant is, dat is de reden dat de meeste mensen een aluminium schuifraam kopen, het feit dat je van de woonkamer en het tuinterras snel één geheel kunt maken bij lekker weer. Je doet de schuifdeur open en klaar is Kees: je verbindt de woonkamer met het terras en/of de tuin. Zo simpel is het!

Ten slotte zijn aluminium schuiframen gemakkelijk schoon te houden. Het onderhoud stelt weinig voor. Enkele keren per jaar de schuifdeur reinigen met een allesreiniger, of gewoon met een vochtige doek, volstaat om het raam mooi en glanzend te houden.

zwart aluminium schuifraam

Een zwart aluminium schuifraam ideaal om een zee aan licht te creëren in je woning

Doordat een zwarte aluminium schuifraam sterk en robuust is, kunnen er grote glasplaten in gezet worden. En daardoor komt er veel licht de woning binnen. En dat extra licht heeft diverse voordelen. Niet alleen lijkt de kamer hierdoor groter en ruimer. Ook zorgt het extra licht voor een besparing op de energierekening. Want de verlichting hoeft minder vaak en lang aan. Daarbij is natuurlijk voordelig dat er met het zonlicht ook extra warmte binnenkomt. Op die manier kun je dus ook nog eens op de energierekening besparen. En dat is gewoon mooi meegenomen

Welke mogelijkheden zijn er qua  zwarte aluminium schuiframen?

Er bestaan in principe drie hoofdsoorten aluminium schuiframen. De eerste is de standaard schuifdeur met beweegbare delen. Een andere variant is het aluminium raam met openklapbare deuren. Verder is er nog de draaikiepraam schuifdeur. Dit raam kun je niet alleen openschuiven maar ook op de kiepstand zetten. Verder kun je bij elk van dit soort aluminium ramen voor extra opties kiezen, zoals ventilatieroosters, driedubbel of dubbel glas, zonwering of raamdecoratie. Qua profielen en vormen is er ook het nodige qua keuzemogelijkheden. Bekijk alle opties en vraag online een vrijblijvende offerte voor een zwarte aluminium schuifraam aan.